gorkemacar621
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Selamlar apu sistem aldim dp kablosu var msi g27c7 165 hz monit var b450m a pro max anakart var hdmi kablosu bulamadim dp kablosu cikti monitorden calisirmi yardim
anakart ve monitörde giriş varsa çalışır.Selamlar apu sistem aldim dp kablosu var msi g27c7 165 hz monit var b450m a pro max anakart var hdmi kablosu bulamadim dp kablosu cikti monitorden calisirmi yardim
Anakarttta yok galiba b450m a promax hdmi dan 165 hz Alınır mı?anakart ve monitörde giriş varsa çalışır.
Yanlış hatırlamıyorsam monitöründe o özellik yok. Ama varsa da alınır belki bi şansını denemelisin.Anakarttta yok galiba b450m a promax hdmi dan 165 hz Alınır mı?
Ney yok MSİ g27c7 demi en ust seviye monitlerden aga dYanlış hatırlamıyorsam monitöründe o özellik yok. Ama varsa da alınır belki bi şansını denemelisin.
varmış pardon. başka bir msi a gitti aklım : )Ney yok MSİ g27c7 demi en ust seviye monitlerden aga d
Dp kablosu var usta kasada dp girisi yokki anakart b450ma pro maxÇalışır. Ama DP kablosu daha iyi olur alabilirsen.
Nereye takcam bu dp kablosunu ben sistem apu ekran karti yokÇalışır. Ama DP kablosu daha iyi olur alabilirsen.
He ben de kablo yok sandım. O zaman tak direk HDMI kablosunu anakarta. Anakartın sağ üstlerinde vardır.Dp kablosu var usta kasada dp girisi yokki anakart b450ma pro max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nereye takcam bu dp kablosunu ben sistem apu ekran karti yok
Baskan hdmi yok yok dp kablosu var oda anakartta portu yok apu sistem benimHe ben de kablo yok sandım. O zaman tak direk HDMI kablosunu anakarta. Anakartın sağ üstlerinde vardır.
Tek DP kablosu mu var? Öylseyse HDMI kablosu al. Converter falan da olabilir ama olmama ihtimali de var.Baskan hdmi yok yok dp kablosu var oda anakartta portu yok apu sistem benim