Biliyorum ama bütçe ona yetti onu almak zorunda kaldım aldığım şekilde performans nasil olur4x2 almanızı tavsiye etmem apu için en az 2x8 alın.
Biliyorum ama bütçe ona yetti yoksa öyle yapicaktim bu şekilde nasıl performans alırım4x2 bu zaman için yetersiz, ve apu da Ram çok önemli 8x2 yaparsanız fps inizi uçurabilirsiniz
Kanka öncelikle merhaba bende r3 2200g 2x8 3200 Mhzli sistem var deneyimleri paylaştım yazının linkini bırakmıyorum iyi günler
Buradan ulaşabilirsin
Başlık '2021 de ryzen 3 2200g yeter mi? Gerçek kullanıcı gözünden ' https://forum.donanimarsivi.com/kon...eter-mi-gercek-kullanici-goezuenden-d.295813/
Ne oldu kanka
Mesajın gerisini okumamıştım da ona güldüm linki bırakmıyorumaNe oldu kanka
Klavyenin azizliği telden yazıyorumMesajın gerisini okumamıştım da ona güldüm linki bırakmıyoruma
Kaç tl ediyor dediğiniz sistemMesajın gerisini okumamıştım da ona güldüm linki bırakmıyoruma
Anakart neB
Biliyorum ama bütçe ona yetti onu almak zorunda kaldım aldığım şekilde performans nasil olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum ama bütçe ona yetti yoksa öyle yapicaktim bu şekilde nasıl performans alırım
4gb ve 3200 mhz mi? Neeeey (Aaaa varmış ya ben max 2666 mhz var sanıyordum) ama bence çok pahalı gibi 1 tane 8gb alsan çok daha ucuza geliyor eğer az bilinen markadan ucuz bitane alacksanız almayın kalitesiz ram mavi ekran bile verdirtirRyzen 3 3200g 4x2 3200mhz ram ile apu sistem de valorant CS gibi oyunlarda kaç FPS alırım tahmini
Kingston hyperx apu sistemlerde çift slot kullanmak yarı yarıya FPS farkı yaratıyor4gb ve 3200 mhz mi? Neeeey (Aaaa varmış ya ben max 2666 mhz var sanıyordum) ama bence çok pahalı gibi 1 tane 8gb alsan çok daha ucuza geliyor eğer az bilinen markadan ucuz bitane alacksanız almayın kalitesiz ram mavi ekran bile verdirtir
A320 gigabyteAnakart ne
Kasa PSU ve HDD elimde var gerisi 2100tl tuttuKaç TL ediyor dediğiniz sistem