Aynı işlemciyi kullanıyorum online ve offline oyunlardaki performansı gayet iyi fakat, bütçenizi verirseniz daha kolay bir şekilde size uygun bir ekran kartı bulunur.İşlemcim Ryzen 3 4100 4 çekirdek 8 izlek 4,1Ghz çalışıyor daha çok grafik bakımından zengin hikayeli oyunları oynamayı düşünüyorum ve baya götürecek şekilde öneriniz nedir?
elimdeki ekran kartı 2bin lira civarı sıfırı, ikinci el fiyatından satıp üstüne 3500-4000 lira eklemeyi düşünüyorumAynı işlemciyi kullanıyorum online ve offline oyunlardaki performansı gayet iyi fakat, bütçenizi verirseniz daha kolay bir şekilde size uygun bir ekran kartı bulunur.
1660 Süper tercih edebilirsin, sana tavsiyem amd tercih etme başın ağrımasın ama saf güç istiyorsan bu fiyat bandında amd ekran kartı bulurusn ama ben ilk bilgisayar dizdiğimde amd idi crasherlar yok işte çökmeler başım ağrıyordu seçim sizin.elimdeki ekran kartı 2bin lira civarı sıfırı, ikinci el fiyatından satıp üstüne 3500-4000 lira eklemeyi düşünüyorum
Palavradan ibaret. 6000 serisinde amd software da hiç bir ayara ellenmezse ve Recommended whql driver kurulursa hiç bir sorun olmaz AMD de. Ha şu da var bu işlemcinin besleyeceği max kart 3050 bilemedin 2060. DLSS performansı bir tık daha iyi olduğu ve güncel olduğu için ben bütçe yetiyorsa 3050 öneririm.1660 Süper tercih edebilirsin, sana tavsiyem amd tercih etme başın ağrımasın ama saf güç istiyorsan bu fiyat bandında amd ekran kartı bulurusn ama ben ilk bilgisayar dizdiğimde amd idi crasherlar yok işte çökmeler başım ağrıyordu seçim sizin.
Palavradan ibaret. 6000 serisinde amd software da hiç bir ayara ellenmezse ve Recommended whql driver kurulursa hiç bir sorun olmaz AMD de. Ha şu da var bu işlemcinin besleyeceği max kart 3050 bilemedin 2060. DLSS performansı bir tık daha iyi olduğu ve güncel olduğu için ben bütçe yetiyorsa 3050 öneririm.
Dostum palavra demişsin fakat, benim bu yazdığım şey videodan izlemek sonucu değil yaşadığım sorun ilk ilk en başta Rx550 kullanıyordum onda bile driver yükleyince çöküyordu pc, sonrasında nvdia geçmişsin sorun kalmamıştı evet amd ler saf güç içeriyor ama başın ağrıma ihtimali olası, Nvdia biraz teknoloji işinde ben şahsi fikrimce nvdiayı naha başarılı buluyorumPalavradan ibaret. 6000 serisinde amd software da hiç bir ayara ellenmezse ve Recommended whql driver kurulursa hiç bir sorun olmaz AMD de. Ha şu da var bu işlemcinin besleyeceği max kart 3050 bilemedin 2060. DLSS performansı bir tık daha iyi olduğu ve güncel olduğu için ben bütçe yetiyorsa 3050 öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI GeForce RTX 3050 Aero ITX 8G OC 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
MSI VGA GEFORCE RTX 3050 VENTUS 2X 8G : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 3050 VENTUS 2X 8G : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Zotac GeForce RTX 3050 Twin Edge 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Zotac GeForce RTX 3050 Twin Edge 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bunlardan birini alabilirsin.
Yazdığım şeyi tekrar okur musun? "6000 serisinde" demişim. Rx500 serisinde bu sorunlar vardı 6000 serisinde böyle bir problem yok dediğim şeyler uygulanırsa.Dostum palavra demişsin fakat, benim bu yazdığım şey videodan izlemek sonucu değil yaşadığım sorun ilk ilk en başta Rx550 kullanıyordum onda bile driver yükleyince çöküyordu pc, sonrasında nvdia geçmişsin sorun kalmamıştı evet amd ler saf güç içeriyor ama başın ağrıma ihtimali olası, Nvdia biraz teknoloji işinde ben şahsi fikrimce nvdiayı naha başarılı buluyorum