7/24 oyun oynanmazsa götürür hocam.2-3 yıl götüreceğini sanmıyorum Şu an bile çok düşük fpsler alıyor yani şimdiyi bile götürmüyor en geç 1-1.5 seneye ekran kartı olarak rx570 falan almaya çalış.
Olay kaç saat oynadığın değil 1080p de 30fpsi çok zor alıyor yeni bir oyun çıktığında 30un altına düştüğü zaman akıcılık bozulmuş ve sistem götürmüyor olarak niteleniyor.7/24 oyun oynanmazsa götürür hocam.
7/24 oyun oynanmazsa götürür hocam.
Sen boşver 1080p yi benim monitör 1366x768 ondan biraz güvenim varOlay kaç saat oynadığın değil 1080p de 30fpsi çokzor alıyor yeni bir oyun çıktığında 30un altına düştüğü zaman akıcılık bozulmuş ve sistem götürmüyor olarak niteleniyor.
Alacak olan arkadaş zaten bununda farkında olarak alacak ve oyunları ultra veya high ayarlarda oynayacağını sanmıyorum. Sen 2 saat futbol oynasan yarın tekrar oynarsın ama 12 saat oynarsan sonraki gün tökezlersin. Bu mantıkla düşün birde. İşlemciyi ne kadar yorduğun ömür uzunluğuna etki eder.Olay kaç saat oynadığın değil 1080p de 30fpsi çok zor alıyor yeni bir oyun çıktığında 30un altına düştüğü zaman akıcılık bozulmuş ve sistem götürmüyor olarak niteleniyor.
Makineler insan değildir. Oyunları düşük ayarlarda 30fps oynatıyor zaten eğer sadece e spor oyunları oynuyorsa götürür.Alacak olan arkadaş zaten bununda farkında olarak alacak ve oyunları ultra veya high ayarlarda oynayacağını sanmıyorum. Sen 2 saat futbol oynasan yarın tekrar oynarsın ama 12 saat oynarsan sonraki gün tökezlersin. Bu mantıkla düşün birde. İşlemciyi ne kadar yorduğun ömür uzunluğuna etki eder.
onları oynarsın.Oynayacağim oyunlar lol cs go fortnite vb e spor oyunları fln