Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Uygunsuz dil
önce ki konuları bulamadım bu kadar rahatsız olduysan okuma
AL KÖR DANA
önce ki konuları bulamadım bu kadar rahatsız olduysan okuma
tşkKonu kirliliği oluyor ayrıca forumlar yazısının yanındaki ok işaretine basınca Konuların diye bir yer çıkıyor ona basınca kendi konularına ulaşıyorsun.
neden hakaret ediyorsun ?Alıntıyı görüntüle
AL KÖR DANA
NEDEN MİLLETİ RAHATSIZ EDİP CAPS LOCK KULLANIP BİRDE ATARLI DAVRANIYORSUN ?tşk
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden hakaret ediyorsun ?
milleti rahatsız etmiyorum rahatsızlık duyan sen varsın caps lock da açık kalmış atarlı da davranmıyorum adamına göreNEDEN MİLLETİ RAHATSIZ EDİP CAPS LOCK KULLANIP BİRDE ATARLI DAVRANIYORSUN ?
10 DAKIKA BOYUNCA DÜŞÜNÜNCE BİRŞEY BULAMADIN SONRA BUNU DİYORSUN DİMİmilleti rahatsız etmiyorum rahatsızlık duyan sen varsın caps lock da açık kalmış atarlı da davranmıyorum adamına göre
senin gibi işsiz miyim gözümü ayırmadan buraya bakıyım meşgulum10 DAKIKA BOYUNCA DÜŞÜNÜNCE BİRŞEY BULAMADIN SONRA BUNU DİYORSUN DİMİ
AÇMA O ZAMAN KONUYU MEŞGULSEN ?senin gibi işsiz miyim gözümü ayırmadan buraya bakıyım meşgulum
zoruna gittiyse okumaAÇMA O ZAMAN KONUYU MEŞGULSEN ?
Konu açma o zaman yükselt butonu görüyorsun ?zoruna gittiyse okuma
okumadın galiba bilmiyordum diyorum yerini ne uzatıyosun kardesimKonu açma o zaman yükselt butonu görüyorsun ?
Biliceksinokumadın galiba bilmiyordum diyorum yerini ne uzatıyosun kardesim
gerçekten burayı birilerine yardımcı olmak için kullandığını düşünmuyorum,zira trigırlamaktan başka bir şey yapmıyorsunBiliceksin
Aynı konuyu açıp durduğun için sana patladım pişman değilimgerçekten burayı birilerine yardımcı olmak için kullandığını düşünmuyorum,zira trigırlamaktan başka bir şey yapmıyorsun