- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel fakat ram 16 olsa daha iyi olur.Apu larda önemli ram.Alıntıyı görüntüle
nasıl bu?
Güzel fakat ram 16 olsa daha iyi olur.Apu larda önemli ram.Alıntıyı görüntüle
nasıl bu?
Rami '+' tuşuna basarak ekleyebilirsiniz.Güzel fakat ram 16 olsa daha iyi olur.Apu larda önemli ram.
Ortalama 4bin tl ye sadece kasa lazım teker teker toplayınca daha ucuza geliyor birde sanki.Rami '+' tuşuna basarak ekleyebilirsiniz.
8x2 yap ve anakart olarak biraz daha üst model seçmeye bütçen yeter mi ?
Benim attığım sistem iyi ama anakart olarak B550 değil. PSU falan baya iyi amaOrtalama 4bin TL ye sadece kasa lazım teker teker toplayınca daha ucuza geliyor birde sanki.
teker teker alırsam b550 ye gerek yok zaten bence.Benim attığım sistem iyi ama anakart olarak B550 değil. PSU falan baya iyi ama
Yeterli , ama BIOS güncellemesi yapman gerekiyor onu yapmak için başka birinden parça istemen lazım diye biliyorumteker teker alırsam b550 ye gerek yok zaten bence.
b450m s2h v2 yeter.
3400g alırsam gerekmez ama değil mi ?Yeterli , ama BIOS güncellemesi yapman gerekiyor onu yapmak için başka birinden parça istemen lazım diye biliyorum
İleride ekran kartı takacaksan 4300ge biraz daha mantıklı3400g alırsam gerekmez ama değil mi ?
Teşekkürler bu arada her şey için.İleride ekran kartı takacaksan 4300ge biraz daha mantıklı
4300ge 1660S'i besler diye düşünüyorumTeşekkürler bu arada her şey için.
Ekran kartı olarak zaten max 1650s veya 1660s takarım belki.
ona göre karar vericem işlemciye
Ram 2x yapılmalı.Alıntıyı görüntüle
nasıl bu?