Çözüldü✓ Ryzen 3600 boşta 80-90 dereceleri görüyor

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
Sistemi alalı uzun zaman oldu yaklaşık 2-3 yıl falan bu zamana kadar ne toz aldım ne de macun değişti. Bu zamana kadar yapmama sebebim biraz korktuğum içindi fakat artık sistem performansı bariz bir düşüşe geçti.

Bu sistem için macun önerisi ve 800 tl yi geçmeyecek bir soğutucu önerisi bekliyorum sizlerden. Soğutucu için bütçem 800 tl , macun için 150-200 tl diyebilirz ama daha uygun ve kalitelisi varsa neden olmasın.

Şimdiden teşekküler...

Ekler

• Screenshot_20230326-100845_Chrome.jpg
    Screenshot_20230326-100845_Chrome.jpg
    132.7 KB · Hit: 37
Sistemi alalı uzun zaman oldu yaklaşık 2-3 yıl falan bu zamana kadar ne toz aldım ne de macun değişti. Bu zamana kadar yapmama sebebim biraz korktuğum içindi fakat artık sistem performansı bariz bir düşüşe geçti.

Bu sistem için macun önerisi ve 800 TL yi geçmeyecek bir soğutucu önerisi bekliyorum sizlerden. Soğutucu için bütçem 800 TL , macun için 150-200 TL diyebilirz ama daha uygun ve kalitelisi varsa neden olmasın.

Şimdiden teşekküler...
bendede 3600 var bu soğutucuyu kullanıyorum

Aerocool Air Frost 2 İşlemci Soğutucu (110 W) (AE-CC-AF2)

furmarkda max 56 derece oyunlarda max 65 derece gördüm bu bile yetiyor aslında ama 3060 daha çok yorabilir ilemciyi o yüzden bunu almanızı öneririm

Dark Freezer X127 İşlemci Soğutucu (DKCCX127)

macun olarakda

Thermal Grizzly Hydronaut 1gr 11.8w - Trendyol

1690026988036.png
trendyol.com
https://www.trendyol.com › ... › Laptop Soğutucu

bendede 3600 var bu soğutucuyu kullanıyorum

Aerocool Air Frost 2 İşlemci Soğutucu (110 W) (AE-CC-AF2)

furmarkda max 56 derece oyunlarda max 65 derece gördüm bu bile yetiyor aslında ama 3060 daha çok yorabilir ilemciyi o yüzden bunu almanızı öneririm

Dark Freezer X127 İşlemci Soğutucu (DKCCX127)

macun olarakda

Thermal Grizzly Hydronaut 1gr 11.8w - Trendyol

Alıntıyı görüntüle
trendyol.com
https://www.trendyol.com › ... › Laptop Soğutucu
Bu Dark Freezer benim anakarta ile uyumlu olur değil mi? Sonra sıkıntı çıkmasın

evet ama yorumlara bakın hangı satıcının gonderdıgı orjınal urun cunku sahte gonderebılıyorlar yorumlarda yazar hangı satıcı orjınal gonderıyor dıye
Attığım link de yorumlar olumlu gözüküyor siz ne dersiniz ?

Attığım link de yorumlar olumlu gözüküyor siz ne dersiniz ?
bazı ınsanlar bılgılı olmuyor dırek 5 yıldız verıyor usenmeyın okuyun bazıları ılla yazmıstır satıcı orjınal gonderdı dıye o satıcıdan alın

bazı ınsanlar bılgılı olmuyor dırek 5 yıldız verıyor usenmeyın okuyun bazıları ılla yazmıstır satıcı orjınal gonderdı dıye o satıcıdan alın
peki dikkat edeceğim soğutucu hakkında bir tavsiyeniz var mı ? Yoksa arkadaşın dediği Dark Freezer modelini alacağım.

Geri