Neler Yeni

RYZEN 3600 MÜ İ5 9600KF Mİ

gazibeyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yasin SYLYN

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ahmetim o zaman 3600 yapıyorum zaten incehesabtan rx580 kart aldım onunlada uyumlu çalışır AMD freesync nı kullanabilirim sana o zaman bir anakart sorusu sorim
Asus TUF B450-PLUS GAMING

bu anakart yerine fiyatına göre önerebileceğin bir anakart varmı
AMD işlemci ile AMD ekran kartı aldığında daha uyumlu çalışacak durumu yoktur işlemcinin görevi tüm bileşenlere uyumlu çalışmaktır uyumlu çalışmadığında zaten Bios güncellemesi alırlar.

bahsettiğin anakartın Micro ATX versiyonunu @Mehmet Yılmaz kullanıyordu en son çok memnun olduğunu bana söylemişti ama güncel durumu o sana aktarsın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Güncel durum aynı şekilde devam ediyor. Şu anlık beni üzmedi, özellikle VRM performansı bu fiyat için başarılı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fakat AtX olani daha iyi bir model bendekine oranla. Ek VRM soğutması falan var.

aynen öyle kardeşim ama biz yinde Intel topluyoruz ısınamadık bi türlü :)
inteli sevmemizin sebepleri intel hala 14nm kalmış durumda rakibi 7nmye geçti amd işlemciler daha az ısnıyor. İntelin giriş seviyesi en fazla 2666 mhz ram destekliyor ama amdde böyle değil bios updateler ile 4400 Mhze kadar ram destekliyolar. İntelde eğer overclock yapmak istiyorsak bi kere işlemci k ibareli olması lazım k ibareli işlemciyi aldık bu seferde overclock için z serisi anakart lazım onuda aldık bu seferde ek soğutucu masrafı ama amdde bütün işlemcilerin çarpan kilidi açık alıcıya özgürlük sağlıyor ve overclock için sen şu chipsete sahip anakartı alıcaksın demşyor giriş seviyesi bir anakart bile alsak (a320 hariç) överclock yapabiliyoruz içinden idaretende olsa soğutucu çıkıyor ben burda amd fanlığı yapmıyorum burda hangisi bana daha ucuz parça sağlıyorsa onu destekliyorum rekabet iyidir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom