The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Arkadaşlar sadece oyun oynayacağım stok fan yeterli mi yoksa işlemci soğutucusu almalı mıyım?Bütçem 300 lira.
Gerek yok stok fan yeterli olacaktır "bence".Arkadaşlar sadece oyun oynayacağım stok fan yeterli mi yoksa işlemci soğutucusu almalı mıyım?Bütçem 300 lira.
Oyun oynayacaksan gayet yeterli gelir.Arkadaşlar sadece oyun oynayacağım stok fan yeterli mi yoksa işlemci soğutucusu almalı mıyım?Bütçem 300 lira.
Evet yeni alacağım.Yeterli olur stok ama yeni mi alıcaksınız? Çünkü stok sıkıntısı çok ve üretimi durduruldu diye biliyorum.
Alma şu an fiyatlar korkunç durumda. Eğer hiç kimsenin görmediği ucuza 900 tl lik bir tane bulduysan al bence ama bildiğim kadarıyla fiyatı 1k yı geçeli oldu. R3 3100 alman daha mantıklı 900 tl ye. Artık 1600AF alıncak durumda değil (Sonuncuyu ben aldım )Evet yeni alacağım.
ilerde 3600 alacaksan al almıyacaksan stok yeterliArkadaşlar sadece oyun oynayacağım stok fan yeterli mi yoksa işlemci soğutucusu almalı mıyım?Bütçem 300 lira.
Arkadaşlar sadece oyun oynayacağım stok fan yeterli mi yoksa işlemci soğutucusu almalı mıyım?Bütçem 300 lira.
Stok fan çok rahat yetiyor.Arkadaşlar sadece oyun oynayacağım stok fan yeterli mi yoksa işlemci soğutucusu almalı mıyım?Bütçem 300 lira.
2600 kullanıyorum.Stok soğutucu yeterli değildi.Gta 5'de 73-74 oluyordu.Pubg'de de 70 lere geliyordu.Yeterli değil.Hafif oyunlar ve genel kullanım için yeterli.Hele bu yaz sıcağında pişer o işlemci.Gerek yok stok fan yeterli olacaktır "bence".
73-74 fazla sıcaklıklar değil.2600 kullanıyorum.Stok soğutucu yeterli değildi.Gta 5'de 73-74 oluyordu.PUBG'de de 70 lere geliyordu.Yeterli değil.Hafif oyunlar ve genel kullanım için yeterli.Hele bu yaz sıcağında pişer o işlemci.