Neler Yeni

Ryzen 5 1600 AF + RX 560 4 GB sistem kaç TL eder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
BERKAN EMİR

Ben itopyaciyim kardeş sorunun var mı? Burası 700 TL olur ise link atarsın konuşuruz.
Herkes işine gelen yerden tutup konuşuyor devam konuşun siz bu kafanızdaki fiyatları. Bak ben de işime gelen yerden aldım fiyatı ;)
hahaha kendi sisteminin fiyatını yükseltmeye burda çalışıyorsun ama reelde istediğin fiyatlardan satamıcaksın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hahaha kendi sisteminin fiyatını yükseltmeye burda çalışıyorsun ama reelde istediğin fiyatlardan satamıcaksın :D
ordaki anakartda burdaki ne :D :D :D :D https://www.hepsiburada.com/gigabyt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.88.1

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
7.500 TL dedim ya oradaki 7 rakamını sen 6 yap şimdi tamamla 6.500 birler onlar yüzler binler basamağı olarak devam et hatta binler basamagindaki rakamı değiştir 6 yap 6.500 TL oldu bak 7.500 ortalama dedim bu ortalama denilince neye göre kime göre ortalama? O zaman neden 8.000 algısı oluyor 6.500 algısı yap sonuçta ortalama ibaresi var değil mi güzel insan. Tamam dersi aldıysan gidebilirsin.
sonuç olarak rakam değil ortlama bi sayı değeri değildir

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
sonuç olarak rakam değil ortlama bi sayı değeri değildir
Çok takılma ona kalırsa dediğim
8.000 TL iyi rakam gibi duruyor. Rakam çok iyi durur mu? Rakamlar iyi duruyor olacaktı pardon lar demeyi unutmuşum. Ayakta duran rakamlar var imiş bu arada çok iyi bu rakam döngüsü. Sen anakart tarafına dediğim rakama takilmayacakmısın...Tüh bak rakam dedim ona da rakamlara pardon. Yeter artık konu ne iken nereye getiriyorsunuz hayırdır? Fiyat diye duzeltsen beni daha makbul olur burada rakamlar ile dans ettirme kendini.

RX560 4GB
R5 1600 AF
2*8 2400 mhz ram
500 gb hdd
B450ms2h
Cdrom
Adamım senin kasa ve güç kaynağını belirtmeden arkadaşlar 5.000 TL dedi onları da belirt ram depolama kasa güç kaynağı konuşmadık hiç senin sistem tamam 7.500 TL atladığımız ürünler var herkesin gözünden kaçmış :)

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Ortalama 7.500 TL eder haftaya göre 9.000 TL eder şuan 8.000 TL iyi rakam gibi duruyor. Anakart olmuş 1.000 TL işlemcin 1.500 TL ekran kartı zaten sen de 5.000 TL ben ne desem bilemedim. Belki de az dedim bilmiyorum :) Artık takip edemiyorum net bir şey diyemem ama dediğim gibi 8.000 TL iyi :) Belirttiğim fiyatlar ikinci el ;) yoksa işlemcin 2.500e dayandı anakart 1.250 TL vsvs
4700TL ye sıfırı varken kimse ikinci el 560 a 5000 vermez.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Uygunsuz davranış
Monitör dahil r5 3600 rtx 2060 sistem buldum 12 bine almadım daha dün. Herkes elindekinin fiyatını şişirip şişirip sarı siteye koyuyor ya satılırsa diye, satabilen yok. Birkaç aya yeni kartlar çıkınca elindekiler eskiyecek herkes farkında.

Sen ne anlatıyorsun kardeşim?
al buyur iki tane sevdiğiniz sarı siteden örnek. Letgoda da var tonla bunlardan. Herkes fiyatlar yükseldi diye elindeki sistemi şişire şişire ilana koyuyor satabilen var mı o fiyatlardan? Daha dün r5 3600 rtx 2060lı monitörlü sistemi 12 binden bırakıyordu bir arkadaş bizzat konuştum. Konu sahibi kardeşim buyur koy ilanlara 8 9 10k fiyatlardan. Bak bakalım kaç kişi yazacak
Kanka çocuk idrak edemiyor bazı şeyleri. Ya kusura bakmayın ben cidden bu fiyat 2.el piyasa vs. hiçbir bilgim yok diyip çıkıp gitmiyor halen 0.01 bilgisi ile bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Çok garip birisi.

Ben itopyaciyim kardeş sorunun var mı? Burası 700 TL olur ise link atarsın konuşuruz.
Herkes işine gelen yerden tutup konuşuyor devam konuşun siz bu kafanızdaki fiyatları. Bak ben de işime gelen yerden aldım fiyatı ;)
Aga sen ne cahil bir insansın ya. Fiyatları itopyadan aldım bana ordan fiyat verin diyor. İtopyada 1.200 e satılan kart 45 farklı sitede 500₺ ye satılıyor cidden ağır sıkıntıların var ama yaşına veriyorum. Bu arada 5.000 desek dediğin ekran kartı pazarlıkla 2.750₺ bunu hemen al en kötü 4.500 e satarsın sen :D

Son düzenleme:

HYÇ35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
HYÇ
Kanka çocuk idrak edemiyor bazı şeyleri. Ya kusura bakmayın ben cidden bu fiyat 2.el piyasa vs. hiçbir bilgim yok diyip çıkıp gitmiyor halen 0.01 bilgisi ile bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Çok garip birisi.

Aga sen ne cahil bir insansın ya. Fiyatları itopyadan aldım bana ordan fiyat verin diyor. İtopyada 1.200 e satılan kart 45 farklı sitede 500₺ ye satılıyor cidden ağır sıkıntıların var ama yaşına veriyorum. Bu arada 5.000 desek dediğin ekran kartı pazarlıkla 2.750₺ bunu hemen al en kötü 4.500 e satarsın sen :D

Bizim insanımızın özeti bu. Kimse bir mal satarken ''Ben satın alacak olsam buna bu kadar para verir miydim?'' sorusunu sormuyor. Sal gitsin dediğim gibi hayallerde 9 10k edecek olsun. Belki üç beş aya TL değer kaybederse 9 10k da eder hatta bu tipler öyle olunca kar ettiğini de düşünür. Güldür güldür gibi ülke valla

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Uygunsuz davranış
Bizim insanımızın özeti bu. Kimse bir mal satarken ''Ben satın alacak olsam buna bu kadar para verir miydim?'' sorusunu sormuyor. Sal gitsin dediğim gibi hayallerde 9 10k edecek olsun. Belki üç beş aya TL değer kaybederse 9 10k da eder hatta bu tipler öyle olunca kar ettiğini de düşünür. Güldür güldür gibi ülke valla
İşin komik tarafı adama 9K ya Gtx 1650 3500 lü 16 ramli sistem atıyorum. Beyni olan derki ulan bu kadar güçlü bir sistem 9K ise rx 560 lı ryzen 1600 lü 2400mhz ramli sistem etse etse 5 -5.5 eder der. Ama beyni algılamadığı için halen 7.5 8 falan diye iddaa ediyor. Yaşı küçük büyüdüğünde bu yorumları okursa kendide güler zaten :D

Top Bottom