Nanometre, mimari farkı. Bayağı fark var, 1600AF tokatlar.arada ne fark var
Bu site doğru veriler sunmuyor.Please click the green human to continue - UserBenchmark
cpu.userbenchmark.com
NM farkı gibi önemli farklar var. Özellikle de performans açısından 1600 14nm'yi ezip geçiyor.arada ne fark var
Deme öyleee, bilirsin işlemciler plaka olarak kesilir ve istenilen GHz değerini, performansı vermez ise atılır ya da değerlendirilir. 1600 AF, muhtemelen testleri geçemeyen 2600, 2600X'ler.biri 14 diğeri 12nm. 12nm olan 2600 ile aynı işlemci sayılır.
Bende öğrenmiş oldum teşekkür ederimBu site doğru veriler sunmuyor.
ama 2600 ile denk sayılır.Deme öyleee, bilirsin işlemciler plaka olarak kesilir ve istenilen GHz değerini, performansı vermez ise atılır ya da değerlendirilir. 1600 AF, muhtemelen testleri geçemeyen 2600, 2600X'ler.
Yorumu değiştirmen yanlış, bir de 1600AF alın diye değiştirmişsin. Önceden UserBenchmark'ı koyduğun için, ben ve @epica59 üzgün atmıştık, şimdi 1600AF alın ifadesine üzgün atmış oluyoruz.1600AF alın
Tamamdır düzeltiyim bu kadar Trigerlancağınızı bilmiyordum yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ama değiştiriyimYorumu değiştirmen yanlış, bir de 1600AF alın diye değiştirmişsin. Önceden UserBenchmark'ı koyduğun için, ben ve @epica59 üzgün atmıştık, şimdi 1600AF alın ifadesine üzgün atmış oluyoruz.