Çözüldü✓ Ryzen 5 1600 için ucuz gpu lazım

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Merhaba arkadaşlar ikinci el sıfır karışık bir pc topladım 5000TL ekran kartı eksik şuan sadece ama sarı sitedeki gpu fiyatları aşırı uçmuş ve güvenilir değil gibi geldi. Böyle gücü gtx 1050 civarı olan (bütçeyi fiyat/performans seviyesi iyi olursa arttırabilirim veya azaltabilirim) bir gpu lazım ne yapabilirim? Ya da çok ucuza bi r7 240 falan alıp bir süre idare mi etmeliyim işlemcim ryzen 5 1600 af(çok sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum max rdr2 falan)(Linux kullanacağım için AMD daha iyi olur)

Rtx 2060 bulabilirsin belki

gtx 1060 6gb veya 580 8gb

Merhaba arkadaşlar ikinci el sıfır karışık bir pc topladım 5000TL ekran kartı eksik şuan sadece ama sarı sitedeki gpu fiyatları aşırı uçmuş ve güvenilir değil gibi geldi. Böyle gücü gtx 1050 civarı olan (bütçeyi fiyat/performans seviyesi iyi olursa arttırabilirim veya azaltabilirim) bir gpu lazım ne yapabilirim? Ya da çok ucuza bi r7 240 falan alıp bir süre idare mi etmeliyim işlemcim ryzen 5 1600 af(çok sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum max rdr2 falan)(Linux kullanacağım için AMD daha iyi olur)
4500 5000 civarına rtx 2060 bulabilirsin

R7 240 çok eski ya 720p ekranda bile gitmez. Piyasa fiyatlarından haberdar olmadığımdan şu modele bak diyemiyorum ama bu karttan uzak dur kesinlikle.

rtx2060 falan bulabilirsin veya bütçenin yarısına rx 580 590 falan alabilirsin

Zaten çok güçlü bir karta ihtiyacım yok ve 5000TL'lik sisteme 6000TL ekran kartı takmak doğru gelmedi

rx570 al miningden anası ağlamıştır çoğunun ama bakım yap devamke

Rx 580'lerde çok mining vs olmuyor mu hocam bir de o seviyede kartlar için 3000TL civarı uygun mudur
tabii ki de o risk var her kartta aynı ancak kutu faturalı birinden almanız daha iyi olur özellikle hazır sistem faturalı olması daha iyi olur en azından için biraz daha rahat olur

Geri