Neler Yeni

Ryzen 5 1600 Rx570 Düşük Performans

Eternaal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Emre Arslan
Merhabalar..
4story adlı eski, düşük gereksinimli bir oyunda bu sistemle çok düşük FPS alıyorum. Aynı sisteme sahip arkadaşlarım daha yüksek FPS'ler görüyor. Oyunu açınca ekran kartını hiç kullanmıyor, fanları bile dönmüyor, biliyorum lazım olduğunda devreye girmesi lazım fakat, FPS gerçekten bu oyuna göre çok düşük seyrediyor. Radeon ayarlarından ekran kartına iş yükünü bindirdim, her türlü şeyi denedim fakat hala düşük FPS veriyor. Ekran kartını nasıl bu oyunu oynarken devreye sokabilirim, sırf bu oyun için 4-5 bin masraf edip bu sistemi topladım fakat hala aynı düşük FPS'yi alıyorum.

Sistemim:
Ryzen 5 1600 AF
8 GB 2400MHz RAM
RX570 Nitro+ 4 GB

Aylardır her forumda bu yaşadığım problem için bir çözüm arıyordum, son çare olarak burada da şansımı denemek istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Merhabalar..
4story adlı eski, düşük gereksinimli bir oyunda bu sistemle çok düşük FPS alıyorum. Aynı sisteme sahip arkadaşlarım daha yüksek FPS'ler görüyor. Oyunu açınca ekran kartını hiç kullanmıyor, fanları bile dönmüyor, biliyorum lazım olduğunda devreye girmesi lazım fakat, FPS gerçekten bu oyuna göre çok düşük seyrediyor. Radeon ayarlarından ekran kartına iş yükünü bindirdim, her türlü şeyi denedim fakat hala düşük FPS veriyor. Ekran kartını nasıl bu oyunu oynarken devreye sokabilirim, sırf bu oyun için 4-5 bin masraf edip bu sistemi topladım fakat hala aynı düşük FPS'yi alıyorum.

Sistemim:
Ryzen 5 1600 AF
8 GB 2400MHz RAM
RX570 Nitro+ 4 GB

Aylardır her forumda bu yaşadığım problem için bir çözüm arıyordum, son çare olarak burada da şansımı denemek istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Driverlar güncelmidir?
Güncel ise driverdan kaynaklı bir sorunda olabilir.

muskA

80+ Silver
Merhabalar..

Sistemim:
Ryzen 5 1600 AF
8 GB 2400MHz RAM
RX570 Nitro+ 4 GB

Drıverın hangi sürüm ?

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
Sıcaklıklarında bir problem var mı? Ayarların performansa göre ayarlanmış mı?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Ahmet
Hocam başka oyunlarda nasıl ekran kartı kullanımınız yüksek de mi?

Eternaal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Emre Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklıklarında bir problem var mı? Ayarların performansa göre ayarlanmış mı?
Sıcaklıklarda bir problem yok, oynadığım diğer oyunlarda hiç bir türlü bir fps problemi yok. Her şey performansa göre ayarlı.

feawen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Mert
Sıcaklıklarda bir problem yok, oynadığım diğer oyunlarda hiç bir türlü bir fps problemi yok. Her şey performansa göre ayarlı.
Sadece söylediğiniz oyunda mı FPS sorununuz var?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Driver olarak WHQL yazanı indir, ram MHz düşük

Eternaal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Emre Arslan

kandes22

80+ Platinum