Neler Yeni

Ryzen 5 1600AF Satıp 3500X E Geçmek Mantıklı Mı?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
O zaman güzel bir taktik olarak şunu kullanabilirsin. (Benim bilgisayar eski nesilde kaldı elden çıkartmassam yakında değeri düşecek o yüzden benimkini satıp üstüne çok eklemeden yenisini alıyım ki zarar etmiyim.) Bu dolar, altın gibi değeri düşer etkisi işine yarayabilir.
Hocam benim kuzen var sistemini 2.elden dizdi ki annemler de pc konusunda ona güvenir banada 2.el al demişti ben istememiştim onla ilna edersek olabilir gibi

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
Hocam benim kuzen var sistemini 2.elden dizdi ki annemler de PC konusunda ona güvenir banada 2.el al demişti ben istememiştim onla ilna edersek olabilir gibi
😅 Bende yakın zamanda kuzene 2. Elden pc topladım 3 ay oluyor oynamadığı oyun kalmadı 😅😅 hatta 3-4 senelik termal macunu bile yenilenmemis rx 580 aldık biraz ucuzdu hicbir sorun olmadığını söyledi. Biraz da şans işi satıcıyı biraz analiz etmek gerekiyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ekran 75HZ 144 e geçeceğim 2021 de fakat bana hiç 75 üstü alma zaten farkedilmiyor deme hocam hepsini biliyorum haklısın ama CSGO oyununda gerçekten ne kadar yüksek FPS o kadar daha akıcı oluyor nedenini ben de anlamadım ama 75HZ de 250 fps den 190 180 e düşünce düşüşü gözümle görebiliyorum.
psikolojik olduğunu düşünüyorum
ama hz belli yani düşüs olsa bile görmen mümkün değil aynısı bana da oluyordu fps i sabitlemeyle çözdüm
sabitledikten sonra da barı kapat eğer yine farkediyosan haklısındır ama bu işlemleri yaptıktan sonra farketmeyeceğini düşünüyorum

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
😅 Bende yakın zamanda kuzene 2. Elden PC topladım 3 ay oluyor oynamadığı oyun kalmadı 😅😅 hatta 3-4 senelik termal macunu bile yenilenmemis rx 580 aldık biraz ucuzdu hicbir sorun olmadığını söyledi. Biraz da şans işi satıcıyı biraz analiz etmek gerekiyor.
Hocam arkadaşımdan alıcam veya sağlam birinden kuzen anlıyor o işlerden umarım ikna edebilirim ailemi

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
psikolojik olduğunu düşünüyorum
ama hz belli yani düşüs olsa bile görmen mümkün değil aynısı bana da oluyordu fps i sabitlemeyle çözdüm
sabitledikten sonra da barı kapat eğer yine farkediyosan haklısındır ama bu işlemleri yaptıktan sonra farketmeyeceğini düşünüyorum
Bu duruma bende şahit olmuş birisi olarak yorum yapmak istedim ekran hz değerinin gercekten 30-40 fps fazlasını almak farklı bir akıcılık katıyor. Bunu tamamen kendi deneyimlerime göre söylüyorum hiçbir dayanağım yok tabii ki ama gerçekten fps ile ilgili garip bir takıntım var en ufak dropta bile (1-2 fps loss) farkı hissedebiliyorum ama kanıtlayamam. 😅😅

Top Bottom