Neler Yeni

Ryzen 5 1600X için Soğutucu?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Stok soğutucu derken şu ışıgli m8şıklı olan soğutuuc mu?

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
t6 ultra stok soğutucudan iyidir.

şahin doğan

80+ Platinum
T6 ultra gayet iyi bir soğutucu dur ne boş yaptınız biri önerdi herkes de onu öneriyor değil gayet iyi bir soğutucu
arkadaş kötü dememiş deneyim ve bilgilerinin olmadığını söylemiş diyelim iyi soğutuyor 2 ay sonra fan yapraklarının kırılmyacağını biliyormusun ???

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
arkadaş kötü dememiş deneyim ve bilgilerinin olmadığını söylemiş diyelim iyi soğutuyor 2 ay sonra fan yapraklarının kırılmyacağını biliyormusun ???
2 ay sonra fan yaprakları kırılsaydı emin olun bu kadar popülerler olmazdı gayet iyi bir soğutucu kullanıcıdan önce çok sıkıntı yaşamıyor arkadaş sallamış

Emirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Efe Sevinç
birisi beni anladı teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay sonra fan yaprakları kırılsaydı emin olun bu kadar popülerler olmazdı gayet iyi bir soğutucu kullanıcıdan önce çok sıkıntı yaşamıyor arkadaş sallamış
hocam pardon da neyi salladım acaba ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
birisi beni anladı teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pardon da neyi salladım acaba ?
tamam evet bir siz bilgi sahibisiniz t6 bir kişi dışında öneren kimse hiçbir şey bilmiyor tamam iyi günler iyi forumlar

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
hadfhaha komiksiniz yemin ederim iyi forumlar :DDDDAsdsfdlakgj
dediğim gibi bir tek siz bilirsiniz zaten biz sizin yazdıklarınızı yanlış okuyoruz size de iyi forumlaracilen bir okuma-yazma kursunu za gitmenizi sonrada yazdığınız mı mesajı okumanızı tavsiye ederim

Emirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Efe Sevinç
tamam evet bir siz bilgi sahibisiniz t6 bir kişi dışında öneren kimse hiçbir şey bilmiyor tamam iyi günler iyi forumlar
bu arada hiç bir şey bilmiyor demiyorum deneyimi olmayan ve bilgi sahibi olmayan kişilerde öneriyordur diye düşünüyorum :) sen niye bu kadar atarlandın.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
bu arada hiç bir şey bilmiyor demiyorum deneyimi olmayan ve bilgi sahibi olmayan kişilerde öneriyordur diye düşünüyorum :) sen niye bu kadar atarlandın.
önermelerin de bir sıkıntı yok çünkü yanlış bir öneride bulunmuyor lar siz niye bu mesajı yazdınız ben onu anlamadım az önce yazdığınız mesajdan bahsediyorum soğutucu ile ilgili olan

Emirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Efe Sevinç
önermelerin de bir sıkıntı yok çünkü yanlış bir öneride bulunmuyor lar siz niye bu mesajı yazdınız ben onu anlamadım az önce yazdığınız mesajdan bahsediyorum soğutucu ile ilgili olan
neyse hocam siz kafayı bozmuşsunuz size iyi forumlar :) .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,147
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom