stok soğutucu ne ya daha iyi soğutur stok soğutucuları iyi değil amd nin ve intelinteşekkürler
snowman bilmiyorum iyi mi? yani normal stok soğutucu gibi soğutur değil mi?
1 kişi mi abdullah abi bile öneriyor sen ne diyorsunşu t6 ultrayı'da bir kişi önerdi ondan sonra herkes birbirine öneiriyor bilgileri varmış gibi.
arkadaş kötü dememiş deneyim ve bilgilerinin olmadığını söylemiş diyelim iyi soğutuyor 2 ay sonra fan yapraklarının kırılmyacağını biliyormusun ???T6 ultra gayet iyi bir soğutucu dur ne boş yaptınız biri önerdi herkes de onu öneriyor değil gayet iyi bir soğutucu
2 ay sonra fan yaprakları kırılsaydı emin olun bu kadar popülerler olmazdı gayet iyi bir soğutucu kullanıcıdan önce çok sıkıntı yaşamıyor arkadaş sallamışarkadaş kötü dememiş deneyim ve bilgilerinin olmadığını söylemiş diyelim iyi soğutuyor 2 ay sonra fan yapraklarının kırılmyacağını biliyormusun ???
birisi beni anladı teşekkür ederimarkadaş kötü dememiş deneyim ve bilgilerinin olmadığını söylemiş diyelim iyi soğutuyor 2 ay sonra fan yapraklarının kırılmyacağını biliyormusun ???
hocam pardon da neyi salladım acaba ?2 ay sonra fan yaprakları kırılsaydı emin olun bu kadar popülerler olmazdı gayet iyi bir soğutucu kullanıcıdan önce çok sıkıntı yaşamıyor arkadaş sallamış
tamam evet bir siz bilgi sahibisiniz t6 bir kişi dışında öneren kimse hiçbir şey bilmiyor tamam iyi günler iyi forumlarbirisi beni anladı teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam pardon da neyi salladım acaba ?
hadfhaha komiksiniz yemin ederim iyi forumlar DDDAsdsfdlakgjtamam evet bir siz bilgi sahibisiniz t6 bir kişi dışında öneren kimse hiçbir şey bilmiyor tamam iyi günler iyi forumlar
dediğim gibi bir tek siz bilirsiniz zaten biz sizin yazdıklarınızı yanlış okuyoruz size de iyi forumlaracilen bir okuma-yazma kursunu za gitmenizi sonrada yazdığınız mı mesajı okumanızı tavsiye ederimhadfhaha komiksiniz yemin ederim iyi forumlar DDDAsdsfdlakgj
bu arada hiç bir şey bilmiyor demiyorum deneyimi olmayan ve bilgi sahibi olmayan kişilerde öneriyordur diye düşünüyorum sen niye bu kadar atarlandın.tamam evet bir siz bilgi sahibisiniz t6 bir kişi dışında öneren kimse hiçbir şey bilmiyor tamam iyi günler iyi forumlar
önermelerin de bir sıkıntı yok çünkü yanlış bir öneride bulunmuyor lar siz niye bu mesajı yazdınız ben onu anlamadım az önce yazdığınız mesajdan bahsediyorum soğutucu ile ilgili olanbu arada hiç bir şey bilmiyor demiyorum deneyimi olmayan ve bilgi sahibi olmayan kişilerde öneriyordur diye düşünüyorum sen niye bu kadar atarlandın.
neyse hocam siz kafayı bozmuşsunuz size iyi forumlar .önermelerin de bir sıkıntı yok çünkü yanlış bir öneride bulunmuyor lar siz niye bu mesajı yazdınız ben onu anlamadım az önce yazdığınız mesajdan bahsediyorum soğutucu ile ilgili olan