Ryzen 5 1600X için Soğutucu?

Stok soğutucu derken şu ışıgli m8şıklı olan soğutuuc mu?

t6 ultra stok soğutucudan iyidir.

T6 ultra gayet iyi bir soğutucu dur ne boş yaptınız biri önerdi herkes de onu öneriyor değil gayet iyi bir soğutucu
arkadaş kötü dememiş deneyim ve bilgilerinin olmadığını söylemiş diyelim iyi soğutuyor 2 ay sonra fan yapraklarının kırılmyacağını biliyormusun ???

arkadaş kötü dememiş deneyim ve bilgilerinin olmadığını söylemiş diyelim iyi soğutuyor 2 ay sonra fan yapraklarının kırılmyacağını biliyormusun ???
2 ay sonra fan yaprakları kırılsaydı emin olun bu kadar popülerler olmazdı gayet iyi bir soğutucu kullanıcıdan önce çok sıkıntı yaşamıyor arkadaş sallamış

birisi beni anladı teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 ay sonra fan yaprakları kırılsaydı emin olun bu kadar popülerler olmazdı gayet iyi bir soğutucu kullanıcıdan önce çok sıkıntı yaşamıyor arkadaş sallamış
hocam pardon da neyi salladım acaba ?

birisi beni anladı teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam pardon da neyi salladım acaba ?
tamam evet bir siz bilgi sahibisiniz t6 bir kişi dışında öneren kimse hiçbir şey bilmiyor tamam iyi günler iyi forumlar

hadfhaha komiksiniz yemin ederim iyi forumlar :DDDDAsdsfdlakgj
dediğim gibi bir tek siz bilirsiniz zaten biz sizin yazdıklarınızı yanlış okuyoruz size de iyi forumlaracilen bir okuma-yazma kursunu za gitmenizi sonrada yazdığınız mı mesajı okumanızı tavsiye ederim

tamam evet bir siz bilgi sahibisiniz t6 bir kişi dışında öneren kimse hiçbir şey bilmiyor tamam iyi günler iyi forumlar
bu arada hiç bir şey bilmiyor demiyorum deneyimi olmayan ve bilgi sahibi olmayan kişilerde öneriyordur diye düşünüyorum :) sen niye bu kadar atarlandın.

bu arada hiç bir şey bilmiyor demiyorum deneyimi olmayan ve bilgi sahibi olmayan kişilerde öneriyordur diye düşünüyorum :) sen niye bu kadar atarlandın.
önermelerin de bir sıkıntı yok çünkü yanlış bir öneride bulunmuyor lar siz niye bu mesajı yazdınız ben onu anlamadım az önce yazdığınız mesajdan bahsediyorum soğutucu ile ilgili olan

önermelerin de bir sıkıntı yok çünkü yanlış bir öneride bulunmuyor lar siz niye bu mesajı yazdınız ben onu anlamadım az önce yazdığınız mesajdan bahsediyorum soğutucu ile ilgili olan
neyse hocam siz kafayı bozmuşsunuz size iyi forumlar :) .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,275
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri