Ryzen 5 2600 a320 anakart

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,143
Merhaba arkadaşa bilgisayar topluyordum parçaları hazırlamıştık gigabyte a320m-h anakartı aldı arkadaş bütçesi az olduğu için ama her şeyi taktık ve düzgün taktığımıza ve her şeyin çalıştığına eminiz örneğin ramler benim pc de çalıştı ekran kartı çalıştı işlemciyi de doğru taktık. Soruna gelirsek her şey çalışıyor ekran kartı ışığı yanıyor cpu fanı dönüyor ramlerin ışığı yanıyor klavye çalışıyor ama görüntü yok. Biosdan şüphelendim acaba a320 anakartta 2. nesil ryzen kullanmak için bios mu atmak gerekiyor ? Bir de elimizde 1.nesil ryzen yok ne yapacağız bu durumda ?

A320 anakartta 2. nesil ryzen çalıştıranları da gördüm (bios güncellemesi olmadan), çalıştıramayanları da. Çalıştıramayanlar büyük çoğunlukta.
Sorun biosta, bir yerlerden 1. nesil ryzen bulmanız gerek. Onun dışında bir yöntemi olduğunu sanmıyorum.

A320 anakartta 2. nesil ryzen çalıştıranları da gördüm (bios güncellemesi olmadan), çalıştıramayanları da. Çalıştıramayanlar büyük çoğunlukta.
Sorun biosta, bir yerlerden 1. nesil ryzen bulmanız gerek. Onun dışında bir yöntemi olduğunu sanmıyorum.
Yani biosdandır umarım. 1.nesil bulmadan bios atamam dimi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,042
Üyeler
188,028
Son üye
erdemmm
Geri