Ryzen 5 2600 oc

DaWage

80+
Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar ryzen 5 2600 e oc yapacağım gamepower Iceberg 120 sıvı soğutma var stock 3.4 ghz sizce bu soğutmayla kaça çıkarayım? ses istemiyorum bu sıvı soğutmayı zorlamayacak soğutmanın rahat çalışacağı değer yazarsanız sevinirm? Ve biostan oc nasıl yapabilirim? anlatırsanız sevinirim. PC:RX590 nitro 8gb, ryzen 5 2600, gskıll 2×8 3000mhz, gigabyte b450m s2h, thermaltake 650w güç kaynağı

Arkadaşlar ryzen 5 2600 e oc yapacağım gamepower Iceberg 120 sıvı soğutma var stock 3.4 ghz sizce bu soğutmayla kaça çıkarayım? ses istemiyorum bu sıvı soğutmayı zorlamayacak soğutmanın rahat çalışacağı değer yazarsanız sevinirm? Ve biostan oc nasıl yapabilirim? anlatırsanız sevinirim. PC:RX590 nitro 8gb, ryzen 5 2600, gskıll 2×8 3000mhz, gigabyte b450m s2h, thermaltake 650w güç kaynağı
Kardeşim bence bilen birini bul yazık etme sisteme

işlemcin 3.9'a kadar O.C olabilen bir işlemci. eğer seni rahatsız etmeyecek bir ses istiyorsan 3.65-3.7 GHz arası gezdirebilirsin

3.8 Ghz'e kadar azar azar voltaj vererek overclock yapabilirsin. Youtube'da detaylı overclock rehberleri var oradan görsel anlatımla daha iyi anlayacağını ve uygulayacağını düşünüyorum. @EmirhanÖzdemir

kardeşim şu an ben kendi stok soğutucusunu kullanıyorum 3.85- 3.9 hızında çalışıyor gayette sorunsuz.

evet soğutman iyi fakat işlemcimiz çok iyi bir işlemci ve 3.9 GHz ister istemez ses yapacaktır...
3. 7 yada 3.8 nasıl sizce bu arada arkadaşlar pcim zaten hızlı fps için yapıyorum eğer fps farketmezse çok yapmayacağım

fps farkını şöyle açıklayayım. mesela CS:GO... İşlemci bazlı bir oyun. overclock yaptığında CSGO aldığın fps farkı ile PUBG de alacağın fps artışı aynı olmayacaktır. oynadığın oyunlara göre O.C yapıp yapmamayı karar vermeni öneririm

Direkt imzamdaki ayarı dene. Olmazsa 1.28V dene. Olursa bi tık düşür voltajı öyle dene.

Geri