öncelikle palavra yaptığım için çok özün dilerim ama benim orda anlatmaya çalıştığım şey eğer 500 tl daha artırsa 500tl si direk fps olarak yansıyacak bunu göz önünde bulundurması gerektiğin söyledim. bundan sonra bir daha palavra yapmamYav kardeşim ne saçmalıyorsun adam bütçesini söylemiş öneri istiyor sen gidiyon bütçe arttı kas gücü vs. palavralar, önerini yap yapıcaksan yoksa boş yapma
5500XT 8 GB al geç seni üzmez bütçeni arttır cart curt diyenleri kafanı takmaPara sıkıntı ya hele ki öğrenciysen
Adam öğrenciyse o 500TL ile hayatı değişir sen FPS diyorsunöncelikle palavra yaptığım için çok özün dilerim ama benim orda anlatmaya çalıştığım şey eğer 500 TL daha artırsa 500tl si direk fps olarak yansıyacak bunu göz önünde bulundurması gerektiğin söyledim. bundan sonra bir daha palavra yapmam
Acayip derecede hemde5500XT 8 GB al geç seni üzmez bütçeni arttır cart curt diyenleri kafanı takma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam öğrenciyse o 500TL ile hayatı değişir sen FPS diyorsun
bende kafasına silah dayamadım zaten sadece söyledim ki haberi olsun5500XT 8 GB al geç seni üzmez bütçeni arttır cart curt diyenleri kafanı takma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam öğrenciyse o 500TL ile hayatı değişir sen FPS diyorsun
Yani söylemen bile çeldiricibende kafasına silah dayamadım zaten sadece söyledim ki haberi olsun