Neler Yeni

Ryzen 5 2600x vs GTX 1650 ile yayın acılırmı

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8

anakart=MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133 MHz​

AMD Ryzen 5 2600X 4,25GHz 19MB Cache Soket AM4​

Asus TUF GeForce GTX 1650 4GB 128Bit GDDR6​

Adata XPG Spectrix 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Ram​

Fsp Hydro K 700 700W 80+ Bronze Atx Power Supply​

Adata SU630 240GB​

sizce yayın acılırmı
Açarsın.

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
bütcem 5500 lira ve daha sistemi almadım
Bu fiyata çok daha sağlıklı bir sistem kurulabilir aslında. Ekran kartı yayın için pek sağlıklı değil gibi. Dilerseniz burada ki arkadaşlarla da fikir alış-verişi yapıp güzel bir sistem bulabiliriz size.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih mert bozkurt
ağzı olan konuşuyor yazık valla.
hocam işlemci ekran kartının yanında biraz güçlü kalmış dilerseniz ekran kartına extradan bir o.c yapın derim
ya da böyle stok haliyle yayın yapılabilir internet hızınız da iyiyse tamamdır
zaten yayın yaparken ağırlık genelde işlemciye biner işlemcinizin ekran kartınıza göre bir tık iyi kalmış olması daha avantajlı olmakta.
ve GÜÇ KAYNAĞI da gayet iyi fiyat performans sayılır fsp speed hydro serisi fiyatına göre çok iyi olan bir seridir ancak sistemi upgrade etmeyecekseniz watt değeri fazla kaçmış denebilir
aslında siz sadece yayın yapılır mı dediniz ama ben arkadaşın yanlışını düzeltmek adına böyle bir açıklama yapma gereği duydum.
eğer sistemi almadıysanız belirtin daha iyisini önerebiliriz.
bilgilendirmen icin teşşekürler sistemi almadım ve acab bana hangi parcaları öneririsiniz bütcem 5500 tl

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
bilgilendirmen icin teşşekürler sistemi almadım ve acab bana hangi parcaları öneririsiniz bütcem 5500 TL
5500 TL ye burda sana alabileceğin en iyi sistemi sunarlar dostum. senin kurduğun sistem çok pahalı olmuş değmez o fiyata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih mert bozkurt
Bu fiyata çok daha sağlıklı bir sistem kurulabilir aslında. Ekran kartı yayın için pek sağlıklı değil gibi. Dilerseniz burada ki arkadaşlarla da fikir alış-verişi yapıp güzel bir sistem bulabiliriz size.
peki sizin öneriniz nedir nasıl bisyayın bilgisayarı öneririsiniz

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
peki sizin öneriniz nedir nasıl bisyayın bilgisayarı öneririsiniz
Ram 16 yapılıp alınabilir sistem, ekran kartı 1650 den daha iyi bir ekran kartı. Hemde vram 8 gb geleceğe biraz daha dönük. Rahatlıkla yayın açar diye düşünüyorum. Dilerseniz daha farklı sistemlere de bakabiliriz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,495
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bilgilendirmen icin teşşekürler sistemi almadım ve acab bana hangi parcaları öneririsiniz bütcem 5500 TL
hocam şu ara stok olmadığından dolayı piyasada pek uygun hazır sistem yok bilgisayara geçince ayrı ayrı bakıp dönerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih mert bozkurt
Ram 16 yapılıp alınabilir sistem, ekran kartı 1650 den daha iyi bir ekran kartı. Hemde vram 8 gb geleceğe biraz daha dönük. Rahatlıkla yayın açar diye düşünüyorum. Dilerseniz daha farklı sistemlere de bakabiliriz.
bus sistemde güzelde ben ryzen 5 li bir sisteö almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şu ara stok olmadığından dolayı piyasada pek uygun hazır sistem yok bilgisayara geçince ayrı ayrı bakıp dönerim
bilgisayarı parca parca alıp burada bende kurdura bilirim

Akhilleus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş
bus sistemde güzelde ben ryzen 5 li bir sisteö almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarı parca parca alıp burada bende kurdura bilirim
Oyun anlamında burada ki işlemci R5 2600'den daha performanslı. Eğer ısrarla R5 derseniz bakabilirim.

Top Bottom