- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sığmadı m200 comboyav sığar sığar zaten combo da m200 de küçük model. combo alırsa tabii daha iyi olur ama m200 de işini görür paran varsa kombo al daha iyi.
Hocam sığmadı m200 comboyav sığar sığar zaten combo da m200 de küçük model. combo alırsa tabii daha iyi olur ama m200 de işini görür paran varsa kombo al daha iyi.
fotoğraf atar mısın? kasan büyük, fan küçük. sığması lazım.Hocam sığmadı m200 combo
Hemen atıyorum hocam. Yalnız işlemci fanı kasaya değil anakarta sığmadı sanırım.fotoğraf atar mısın? kasan büyük, fan küçük. sığması lazım.
Hocam neyin fotoğrafını atıyım tam olarak anlayamadım.fotoğraf atar mısın? kasan büyük, fan küçük. sığması lazım.
Hemen atıyorum hocam. Yalnız işlemci fanı kasaya değil anakarta sığmadı sanırım.
nasıl sığmadığının. anakarta sığmama şansı yok çünkü.Hemen atıyorum hocam. Yalnız işlemci fanı kasaya değil anakarta sığmadı sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam neyin fotoğrafını atıyım tam olarak anlayamadım.
Hocam ben büyük ihtimalle nasıl takıcağımı bilmiyorum. Yeni konu açtım nasıl takılır diye yardımcı olabilir misiniz?nasıl sığmadığının. anakarta sığmama şansı yok çünkü.
öbür tarafa yazdım.Hocam ben büyük ihtimalle nasıl takıcağımı bilmiyorum. Yeni konu açtım nasıl takılır diye yardımcı olabilir misiniz?