NormalBoşta 42 derece normal mi
hangi soğutucuyu alacağına bağlı fakat yükte çok ısınmıyorsa ekstra soğutucuya gerek yokPeki güzel bir soğutma alsam ne kadar düşer
Teşekkürlerhangi soğutucuyu alacağına bağlı fakat yükte çok ısınmıyorsa ekstra soğutucuya gerek yok
usta birkaç konu açtım fakat kimse geri dönmedi lenovo laptopumda lnvnb161216 diye bir anakart var ve pentium n4200 1.10 ghz işlemci var birkaç gün önce de muhabbetimiz olmuştu ssd takarken usta benim sorum şu laptopta ram yükselttim ve ssd taktım formatla windowsu ssd ye de kurdum her şey şu an güzel ama oyunlarda bu bu işlemci ekran kartını darboğaz ediyo besleyemiyo ekran kartım da radeon 530 ben bu işlemciyi değişmek istiyorum bu anakart için fazla bir bilgiye ulaşamadım internette eğer bilgin varsa işlemciyi değişebilir miyim değişebilirsem de tavsiye edeceğin bir işlemci var mıNormal
Laptoplarda işlemci değişimi yapamazsın.usta birkaç konu açtım fakat kimse geri dönmedi lenovo laptopumda lnvnb161216 diye bir anakart var ve pentium n4200 1.10 ghz işlemci var birkaç gün önce de muhabbetimiz olmuştu ssd takarken usta benim sorum şu laptopta ram yükselttim ve ssd taktım formatla windowsu ssd ye de kurdum her şey şu an güzel ama oyunlarda bu bu işlemci ekran kartını darboğaz ediyo besleyemiyo ekran kartım da radeon 530 ben bu işlemciyi değişmek istiyorum bu anakart için fazla bir bilgiye ulaşamadım internette eğer bilgin varsa işlemciyi değişebilir miyim değişebilirsem de tavsiye edeceğin bir işlemci var mı
anladım usta saolasınLaptoplarda işlemci değişimi yapamazsın.
anladım usta saolasın
Usta youtube da biraz araştırdım da gömülü olmayan işlemcilerin değişebileceği yazıyorLaptoplarda işlemci değişimi yapamazsın.