yüksek sıcaklara çıkmıyorsa ve stabil çalışıyorsa sorun çıkmaz.ryzen master ile oc deniyorum 4.3 ghz de yenıden baslatılmayan tek undervolt 1.375 şimdi bukadar undervoltta çalışmasının ne gibi zararı olur acaba
işlemci odaklı bir oyun tek oynadığım oyunda pubg mobile valla oc'lu kullandıgımdan beri ilk atladıgın yerde kasması hiç olmuyor genel durumda yarı yarıya farkettidarboğaz durumları ve düşük fps dışında o.c. yapmana gerek yok bence. işlemcin gayet güçlü ve o kartı besler zaten.
Sıkıntılı bi islemci bazen tam performans sağlamıyor, lol'de bile stok ayarlarda 100fps alırken oc ile 200+ çıkmıştım.darboğaz durumları ve düşük fps dışında o.c. yapmana gerek yok bence. işlemcin gayet güçlü ve o kartı besler zaten.
çok anormal bir durum aslında tekli çekirdek performansı stokta bile gayet iyi aslında.Sıkıntılı bi islemci bazen tam performans sağlamıyor, lol'de bile stok ayarlarda 100fps alırken oc ile 200+ çıkmıştım.
Bazen 1700mHz de falan takılıyor dürtmek lazım islemciyi, anlatılmaz yaşanır
kesinlikle katılıyorum kardeşim bazen sanki hamster koşuyorda öyle çalışıyor pc sanıyorsunSıkıntılı bi islemci bazen tam performans sağlamıyor, lol'de bile stok ayarlarda 100fps alırken oc ile 200+ çıkmıştım.
Bazen 1700mHz de falan takılıyor dürtmek lazım islemciyi, anlatılmaz yaşanır
Sorun olmaz anakartınız nedir?ryzen master ile oc deniyorum 4.3 ghz de yenıden baslatılmayan tek undervolt 1.375 şimdi bukadar undervoltta çalışmasının ne gibi zararı olur acaba