Kaç tl satayım sence yoksa iptal mi edeyimAdam akıllı tamiri çok zor hatta imkansız dahi olabilir. Tamamen zaman kaybı. Çalışma ihtimali çok düşük
Alıntıyı görüntülebeyler sizce bu işlemci kaç TL satılır veya pinleri düzeltilirse çalisirmi
300tl sipariş verdim istersem iptal edebilirim sizce ne yapsam
adam işlemciye tecavüz etmiş reis (!)Alıntıyı görüntülebeyler sizce bu işlemci kaç TL satılır veya pinleri düzeltilirse çalisirmi
300tl sipariş verdim istersem iptal edebilirim sizce ne yapsam
500tl falan satamam herhalde
Hocam iade diye birsey demedim iptal dedim daha kargoya verilmedi ve de bu benim Hakkım aynı zamanda etik birşwyHasarlı olduğunu bilerek aldıysan iade etmen bence pek etik olmaz. Fotoğraftan tam göremiyorum ancak kopan pin yoksa hepsini düzeltmeye çalışabilirsin, kaybedeceğin bir şey yok zaten.
Ben elinde sandım. Tabi ki hakkın, satıcı da iadeyi göze alarak satışa koyuyor zaten. Dediğim gibi kopan pin yoksa bir ihtimal düzeltilebilir ancak alt kısmı da kazınmış yani değerini bir hayli düşürür. Düzeltilirse 1000 TL'den fazlaya gideceğini sanmıyorum, şu kazınan kısım alıcıları uzaklaştıracaktır.Hocam iade diye birsey demedim iptal dedim daha kargoya verilmedi ve de bu benim Hakkım aynı zamanda etik birşwy
peki o kazınan kısım gerçekten çalışmasına engel miBen elinde sandım. Tabi ki hakkın, satıcı da iadeyi göze alarak satışa koyuyor zaten. Dediğim gibi kopan pin yoksa bir ihtimal düzeltilebilir ancak alt kısmı da kazınmış yani değerini bir hayli düşürür. Düzeltilirse 1000 TL'den fazlaya gideceğini sanmıyorum, şu kazınan kısım alıcıları uzaklaştıracaktır.
PCB'yi çok derin kazımış gibi, kahverengiliklerden belli oluyor. Ancak çalışmasına engel olması konusunda net bir bilgim yok maalesef. İlk defa oraya bu kadar ciddi bir hasar geldiğini görüyorum.peki o kazınan kısım gerçekten çalışmasına engel mi