Neler Yeni

RYZEN 5 3600 ASUS PRİME B450M-A bilgisayarımda çok garip bir sorunla karşılaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hakan eker
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi günler dilerim geçtiğimiz ay içerisinde sistemime güncelleme yaptım İntel i5 7400 işlemciyi ryzen 5 3600 ile msi h110m pro vd anakartıda B450m a ile değiştirdim ince hesaptan satın alarak. Parçaları yakın ve bu işlerden anlayan bir arkadaşım montajladı. her şey çok güzeldi ama topladıktan 2 3 hafta sonra sistem de garip sorunlar ortaya çıktı. bilgisayarı bir gün açtığımda online videolarda takılma ve cızırtı yapmaya başladı. Oyunlarda da ani fps düşüyordu. Format Attım hatta harddiskim bile bozulmuştur diye çıkardım. Sonradan Fark ettim ki sistemi bir kere böyle açınca normal windows kapatma özelliğinden kapatınca ekran siyah oluyor kapanmış gibi ama sistem açık kalmaya her yere güç vermeye devam ediyor ama reset tuşundan kapatıp açınca sistem düzeliyor ve normal olarak kapanışını gerçekleştiriyor. Sonraki gün tekrar açtığımda aynı şey oluyor ve tekrar resetleyerek kullanıyorum. Bu konulardan anlayan biri yardımcı olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hakan eker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet Bütün hepsi Güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az Önce 360 total security açtım driverlera bakmak için sadece realtek hd auidio gözüküyor ama 360 ı açtığımda an sistem tekrar bozulmaya başlıyor seste cızırtı ve donma ancak reset açtığımda geçiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Atakan Yılmaz
Evet Bütün hepsi Güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az Önce 360 total security açtım driverlera bakmak için sadece realtek hd auidio gözüküyor ama 360 ı açtığımda an sistem tekrar bozulmaya başlıyor seste cızırtı ve donma ancak reset açtığımda geçiyor
360 total security antivirüs ü kronik sorunlu onun yerine driver pack online öneririm.

Bartuu

80+ Silver
otomatik driver yükleme programları bazen yanlış driver kuruyor format atıp elinizle kurmanızı öneririm

Top Bottom