benimde ısınıyor 38ghz de kullanıyorumsabah konu açmıştım ısınma sorunu ile ilgili voltaj düşürmedim ryzen master indirdim voltaj 1.025 görünüyordu bu voltajla bu ısı sorunu normalmi ?
dostum benim dediğim şey ısı değerleri değil benim dediğim şey voltaj düşük olduğu halde ısınma sorunu varHadi kaç derece olduğunu tahmin edelim.
ayar yapmadım sadece ayarlara baktım sağ tarafta voltaj ayarı 1.025 diyordu mhz ayarı 3.600 diyorduRyzen Master üzerinden ayar yapma.
ayar yapmadım sadece voltaja bakmak için indirdim sonrada sildimSıcaklığı da yazaydın... Apply'a tıkladın mı?
Voltaja BIOS'tan da bakabilirdin. Neden sildin?ayar yapmadım sadece voltaja bakmak için indirdim sonrada sildim
dostum benim dediğim şey ısı değerleri değil benim dediğim şey voltaj düşük olduğu halde ısınma sorunu var
istersen veriyim yinede %50 ve altı kullanımlarda 65 70 civarı pes 20 de 80 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayar yapmadım sadece ayarlara baktım sağ tarafta voltaj ayarı 1.025 diyordu mhz ayarı 3.600 diyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayar yapmadım sadece voltaja bakmak için indirdim sonrada sildim
bi konuda yönetici sağlıklı bir program değil demişti ondan sildimVoltaja BIOS'tan da bakabilirdin. Neden sildin?
öyle olduğunu bilmiyordum sağdaki ayarda yazıyodu 1.025 volt diye sağdada volt kullanımı vardı 1.025 civarı dolaşıyorduBoştaki voltaj ile oyun oynadığın voltaj aynı değildir.
Oyun oynarken voltaja bak.