Neler Yeni

Ryzen 5 3600 en iyi soğutucu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AHMET
1 aylık bir sistemim var sıcaklıklardan şikayetçiyim.
Render yapıyorum all core 4.2 GHz kullanmak istiyorum soğutucunun gücü okadar olsa yeter ama 100 lira oynuyorsa mesela kafamı ağrıtmayacak daha iyi soğutucular da olabilir. Kasa Corsair spec delta RGB üst kısım boş kaldığı için 240 mm veya 280 mm tam uyumlu sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Hava soğutma da olabilir ancak önerirken iki tan 14 cm veya 12 cm fan önerirseniz de sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart Asus b450m-k

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
1 aylık bir sistemim var sıcaklıklardan şikayetçiyim.
Render yapıyorum all core 4.2 GHz kullanmak istiyorum soğutucunun gücü okadar olsa yeter ama 100 lira oynuyorsa mesela kafamı ağrıtmayacak daha iyi soğutucular da olabilir. Kasa Corsair spec delta RGB üst kısım boş kaldığı için 240 mm veya 280 mm tam uyumlu sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Hava soğutma da olabilir ancak önerirken iki tan 14 cm veya 12 cm fan önerirseniz de sevinirim.

Anakart Asus b450m-k
All core 4.2 ghz ısınmadan kullanabileceğiniz ve ucuz t6 ultra var 200tl. Fakat derseniz sıvı soğutma olsun o zaman silverstone pf240 öneririm ama o işlemciye fazla kaçar. Ayrıca fan önerisi mi istiyorsunuz orasını tam anlamadım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AHMET
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya sıvı soğutma yada hava soğutma artı iki fan

Önerisi istiyorum

T6 ultra allcore 4.2 GHz yapabilirmi

Son düzenleme: