Max Bütçe ne ?oc yapacağım sizden yardım alarak s2h mı s2h v2 mi pro olan modeli mi almalıyım b450 olan modellerden
Asla alınmaz, fiyatını hak etmiyor.Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
s2h V2 daha iyi diye biliyorum aralarından tam bütçe ne ve pro model? msi B450 m a pro Max ise VRM leri kötüoc yapacağım sizden yardım alarak s2h mı s2h v2 mi pro olan modeli mi almalıyım b450 olan modellerden
O fiyat sekmentinde b450 çip anakart alınmaz bence iyi kötü tartışılırAsus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
1500tl verene kadar b550 alınabilir. Tavsiyem oc yapmayacaksanız 500-600 TL'lik b450 yonga setine sahip bir model almanızdır. İleride bütçeniz olunca güzel bir b550 veya x570 alırsınız.
B450 anakartlarda O.C yapabilirsin zaten kaliteli bir anakart arıyorsan b450 serisi için
öneriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
O fiyat sekmentinde b450 çip anakart alınmaz bence iyi kötü tartışılır
s2h V2 daha iyi diye biliyorum aralarından tam bütçe ne ve pro model? msi B450 m a pro Max ise VRM leri kötü
Asla alınmaz, fiyatını hak etmiyor.
Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
oc yapcaksan o işlemciye sağlam bi soğutmada lazım
Bütçe?
Max Bütçe ne ?
B450M-S2H tercih et .bütçem belirttiğim ana kartlara uygun ve sağlam soğutmam var o 3 ana kart dan hangisini tercih etmeliyim diye sormuştum 1.500 TL lik ana kartları değil
S2H veya S2H V2.bütçem belirttiğim ana kartlara uygun ve sağlam soğutmam var o 3 ana kart dan hangisini tercih etmeliyim diye sormuştum 1.500 TL lik ana kartları değil