- Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtubedan baktım da bahsettiğim ses sizin de dediğiniz gibi coil whine imiş hocam. Herhangi bir zararı var mıdır?Helen ses VRM lerdendir dicem ama s2h besler.
UV yapın bakalım ses gidecek mi?
Youtubedan baktım da bahsettiğim ses sizin de dediğiniz gibi coil whine imiş hocam. Herhangi bir zararı var mıdır?Helen ses VRM lerdendir dicem ama s2h besler.
UV yapın bakalım ses gidecek mi?
Işlemciden geliyor dediniz. Coil whine ekran kartı veya psu da olurYoutubedan baktım da bahsettiğim ses sizin de dediğiniz gibi coil whine imiş hocam. Herhangi bir zararı var mıdır?
bir şey olmaz merak etme 95'C gelince yavaşlatıyor kendiniMerhaba, yeni bir sistem topladım ve daha 2gün oldu fakat oyunlarda işlemci youtubedaki testlere göre aşırı ısınmakta.
Sistem boştayken 40-50 derece
LOL'de 68 69 derece bu kabul edilebilir belki (yine de çok) fakat CS GO ve Valorant'da 75 77 derecelere kadar çıkıyor (Anlık 94ü gördüğü de oldu) ve oyundayken işlemcinin orda cızırtı benzeri bi ses geliyor. Bunun sebebi nedir yardım olabilir misiniz?
r5 3600 + stock fan
xfx 5500xt 8gb
16gb ram
gigabyte b450m s2h anakart
corsair spec-05 delta 550w 4 fanlı kasa
EDIT: Kasamdaki fanlar normal hızda çalıştığı için kasanın içi çok ısınıyormuş. Fanları hızlandırdıktan sonra 65-70 arası değişken sıcaklık alıyorum şu an