Thealper 28
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Alper Özer
- Bütçe
- 3000
Merhaba, elimde Ryzen 5 3600 işlemci AM4 söketli, 8+8 DDR4 Ram ve RX570 ekran kartım mevcut. Anakartım yanıdığı için anakart arayışı içerisindeyim fakat piyasada o kadar çok anakart var ki kafam karıştı. Bu yüzden sizlere de sormak istedim Bütçem 2000-3000 lira bütçeyi geçemiyorum maalesef. Bir kaç tane model buldum sizlere de iletiyorum. Bu ilettiğim modeller mantıklı mı yoksa bana önerebileceğiniz başka bir model varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
Bulduğum anakartlar bunlar ama dediğim gibi halen emin değilim ne alacağım konusunda.
Bu attığım anakartlar için bazı yerler sorunlu demiş, MSI olanda OC yok alınmaz demiş bana pek mantıklı gelmedi ama tabi sizlerin fikrini de bekliyorum
ASROCK B450M-HDV R4.0 AMD B450 Soket AM4 DRR4 3200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B450M-HDV R4.0 AMD B450 Soket AM4 DRR4 3200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu attığım anakartlar için bazı yerler sorunlu demiş, MSI olanda OC yok alınmaz demiş bana pek mantıklı gelmedi ama tabi sizlerin fikrini de bekliyorum