Stok fan mı var?Arkadaşlar merhaba. İşlemcim R5 3600 stok soğutucu kullanıyorum ac valhalla başta olmak üzere sıcaklık çoğu oyunda 80-85 derecelerde geziyor bu normal mi?
UV yapmalısınız düşüş için.Arkadaşlar merhaba. İşlemcim R5 3600 stok soğutucu kullanıyorum ac valhalla başta olmak üzere sıcaklık çoğu oyunda 80-85 derecelerde geziyor bu normal mi?
evet stok fan kullanıyorumStok fan mı var?
BİOS'dan Core Performance Boost kapatarak bu sorunu çözebilirsiniz ama performans eskiye oranla biraz düşebilir.evet stok fan kullanıyorum
Anakart: gigabyte b450m ds3h
Kasa:Corsair delta spec RGB
Bi T6 Ultraya bakar.Arkadaşlar merhaba. İşlemcim R5 3600 stok soğutucu kullanıyorum ac valhalla başta olmak üzere sıcaklık çoğu oyunda 80-85 derecelerde geziyor bu normal mi?
Core performance boostu kapatmamın performansa çok fazla etkisi olur muBİOS'dan Core Performance Boost kapatarak bu sorunu çözebilirsiniz ama performans eskiye oranla biraz düşebilir.
ya da pcye bir zararıCore performance boostu kapatmamın performansa çok fazla etkisi olur mu
Çok fazla etkisi olacağını düşünmüyorum.Core performance boostu kapatmamın performansa çok fazla etkisi olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da pcye bir zararı
t6 ultra soğutucu al gayet iyi olurArkadaşlar merhaba. İşlemcim R5 3600 stok soğutucu kullanıyorum ac valhalla başta olmak üzere sıcaklık çoğu oyunda 80-85 derecelerde geziyor bu normal mi?