Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
egzosmesh kasa dark guardian 3 önde bi egzos
egzosmesh kasa dark guardian 3 önde bi egzos
ben 1.1V Stok soğutucu ile Prime95 de 101 derece gördüm resmi de varben 1.15v veriyorum stress testinde 95 dereceyi bulmasa iyi aslında oyunda 80 dereceye gelmiyor tek tesellim o (stok soğutucu 4200mhz için yetersiz aga)
Stok kullanmiyorumben 1.15v veriyorum stress testinde 95 dereceyi bulmasa iyi aslında oyunda 80 dereceye gelmiyor tek tesellim o (stok soğutucu 4200mhz için yetersiz aga)
@kandes22
1,2125 e kadar çıktım voltajda en son hepsi %100 oldu ve testi devam ettirip 6 dk boyuncakiç birmavi ekran veya 100 den inme olmadı daha uzun tutmalıyım testi yeterlimi 90 derece işlemci testde
Kapanmayacak, Small FFTs gereksiz yoruyor.Kusursuz OC değil, voltaj yetmiyor.
İşlemci çok ağır yük altına girince PC kapanacak, uzun süreler ortalama yük altına girerse yine kapanacak.
Voltaj yetersiz.
arkadaşım egzoz yerine egzos yazmışım doru yazılışını bende biliyorum sadce hızlı yazarken elim z yerine s ye gitmiş malum anlost apim gibi yazıyorum neyse konu bu değil benim bi arkadaşım var tam bi anladın sen neyse sitilserisartdisk 7 aldı cs de ses falan kasamıyo valroant giriyoz arkadasındaki adamı duyamıyo bozuk ama kendini avutuyo dalga geçicez diye bizede söylmeiyo senin bu konu hakkında yorumun neidregzos![]()
Ne anlar la o OC'den.
seni etiketliyim o zamanNe anlar la o OC'den.
yani kral ne yapmam gerek okaymi işlem bittimi birde aida64 demi yapıyımKapanmayacak, Small FFTs gereksiz yoruyor.
İsterse 48 saat aralıksız oyun oynasın (ortalama yük) kapanmaz.
Renderda da kapanmayacak çünkü onlarda AIDA64 gibi yoruyor.
Small FFTs tam bir işkence.
Kapanmayacak, Small FFTs gereksiz yoruyor.
İsterse 48 saat aralıksız oyun oynasın (ortalama yük) kapanmaz.
Renderda da kapanmayacak çünkü onlarda AIDA64 gibi yoruyor.
Small FFTs tam bir işkence.