Neler Yeni

Ryzen 5 3600 OC yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Elimde golden sample 3600 ve ID Cooling SE 224 XTS var, işlemcimin iliklerine kadar sömürmek istiyorum, yardımınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Skorun benden düşük daha düşük voltajda senden daha çok skor alıyorum test bitsin paylaşırım
neden böyle hocam? CPU-Z skorumda böyle...
1696173806957.png

ThE LoSt

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
Bu tarz testlerin skorlarında işlemci tek başına etken değildir anakart, ram ve sıcaklık değerleri de bir miktar fark gösterebilir skorlara bakılırsa aynı işlemci ve saat hızında diğer donanım bileşenlerinin etkisi ile%3 lük bir fark mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Bu tarz testlerin skorlarında işlemci tek başına etken değildir anakart, ram ve sıcaklık değerleri de bir miktar fark gösterebilir skorlara bakılırsa aynı işlemci ve saat hızında diğer donanım bileşenlerinin etkisi ile%3 lük bir fark mevcut
hocam anakart üzerindeki neredeyse bütün slotları doldurdum sayılır ilk adlığım zamanlar 6-8sn açılış süresi vardı şimdi ise 12-14 saniye ve ram belleklerim XPG D30 4x8 (32gb) her bellek farklı yonga taşıyor bunun gibi şeylerden olabilir mi? ama stabil çalışıyor PC.

ThE LoSt

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
Cpu-z skorlarımız benzer sayılır diğer donanım bileşenleri pek etki yaratmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam anakart üzerindeki neredeyse bütün slotları doldurdum sayılır ilk adlığım zamanlar 6-8sn açılış süresi vardı şimdi ise 12-14 saniye ve ram belleklerim XPG D30 4x8 (32gb) her bellek farklı yonga taşıyor bunun gibi şeylerden olabilir mi? ama stabil çalışıyor PC.
Bellek saat hızların gecikme sürelerin, anakartın vrm leri ısı değerlerin her şey etkili bu skor farklılıkları bu nedenlere bağlıdır aynı işlemci her yerde aynı skoru verecek diye bir kaide yok sisteminde bir sorun görünmüyor uygun voltajı bulduysan bu şekilde günlük kullanıma devam edebilirsin

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-10-01 183153.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-01 183153.png
    483.4 KB · Hit: 21
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Cpu-z skorlarımız benzer sayılır diğer donanım bileşenleri pek etki yaratmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bellek saat hızların gecikme sürelerin, anakartın vrm leri ısı değerlerin her şey etkili bu skor farklılıkları bu nedenlere bağlıdır aynı işlemci her yerde aynı skoru verecek diye bir kaide yok sisteminde bir sorun görünmüyor uygun voltajı bulduysan bu şekilde günlük kullanıma devam edebilirsin
teşekkürler hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,400
Üyeler
167,651
Son üye
kitame35
Top Bottom