Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne çıktı silikon?
Ne çıktı silikon?
AİDA 64 yükleyin.
BIOS'da F7 basın, Ai Tweaker menüsüne girin, CPU Core Ratio ayarını 40.00, VDDCR CPU Voltage ayarını offset moda alın, VDDCR CPU Offset Voltage diye bir ayar açılacak, o ayara gelip + tuşuna basın, orası +0.075V olana kadar basın, F10 basıp kaydederek çıkın.
Sakın 0.7V yazmayın oraya.
Eğer bir sorunla karşılaşırsanız yaptığınız adımları geri alın.
Hayır orası öyleydiAlt kısım ile mi oynadınız? 1.35000 yazan yer.
Tamam deneyin. Açılınca AİDA 64 testine sokun kapanırsa üzülmeyip voltaj arttırın.Hayır orası öyleydi
Kaç dakika bekleyeyimTamam deneyin. Açılınca AİDA 64 testine sokun kapanırsa üzülmeyip voltaj arttırın.
5 yeterli.Kaç dakika bekleyeyim
Şuan 79 78 derecelerde geziyor 4.1 mi yapsak hızı kapanmadı şuana kadar5 yeterli.
Yapılabilir, şu ana kadar kapanmadıysa hiç kapanmaz. %100 teste soktuk. Ama ben biraz voltaj azalta azalta en az voltaj ile en fazla frekansa ulaşılması taraftarıyım.Şuan 79 78 derecelerde geziyor 4.1 mi yapsak hızı kapanmadı şuana kadar
Nasıl yapalım peki şuan da sen ne diyorsan onu girelimYapılabilir, şu ana kadar kapanmadıysa hiç kapanmaz. %100 teste soktuk. Ama ben biraz voltaj azalta azalta en az voltaj ile en fazla frekansa ulaşılması taraftarıyım.
Size kalmış isterseniz 4.1 deneyelim. BIOS'da F7 basın, Ai Tweaker menüsüne girin, CPU Core Ratio ayarını 41.00 yapınNasıl yapalım peki şuan da sen ne diyorsan onu girelim
Tamamdır 41 yaptım şimdi deneyeceğim tekrarSize kalmış isterseniz 4.1 deneyelim. BIOS'da F7 basın, Ai Tweaker menüsüne girin, CPU Core Ratio ayarını 41.00 yapın![]()