Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 978
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaça düşürelim 4.2 deBence voltaj düşürün sıcaklık düşer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Suan değerler
Kaça düşürelim 4.2 deBence voltaj düşürün sıcaklık düşer.
Kardeşim ben o kadar çok anlamam yani bu işlerden o yüzden yardım alıyorum.Senin kendin yavaş yavaş azaltarak en düşük değeri bulman gerekiyor, ben 2600X için 4.1Ghz’e 1.2V veriyorum çalışıyor stabil, sen de kendi işlemcini kendin keşfedeceksin düşür test yap tekrar düşür tekrar test yap ne zaman kapanırsa hata verirse, voltajı bir önceki haline getirip kullan
VDDCR CPU Offset Voltage +0.067V yapın. Hatta bir altı bile olabilir.Kardeşim ben o kadar çok anlamam yani bu işlerden o yüzden yardım alıyorum.
Kardeşim ben o kadar çok anlamam yani bu işlerden o yüzden yardım alıyorum.
0062 olarak girdimVDDCR CPU Offset Voltage +0.067V yapın. Hatta bir altı bile olabilir.
Evet, kapanabilir belki tekrar BİOS'a girip 0.067 yaparsınız.0062 olarak girdim
Dakika 6 78 derece kapanma olmadı halen.Evet, kapanabilir belki tekrar BİOS'a girip 0.067 yaparsınız.
En iyi OC oldu. İlk defa OC yapmaya yardım ettim hatalarım olduysa özür dilerimDakika 6 78 derece kapanma olmadı halen.
Cidden platin silikonun mu var la ?Hocam silikonunuzu bilirsek eğer daha net bir voltaj değeri söyleyebiliriz. Örneğin benim işlemcim platin silikon 1.175V ile 4.4GHz yiyor. Seninki belki iyi silikon 1.1V ile 4.0GHz yer belki 1.2V ile yer.
Estf kardeşim daha düşürmeye gerek var mı voltajı.En iyi OC oldu. İlk defa OC yapmaya yardım ettim hatalarım olduysa özür dilerim![]()
EvetCidden platin silikonun mu var la ?
Düşürülebilir mi bilmem ama denemekten zarar gelmez.Estf kardeşim daha düşürmeye gerek var mı voltajı.