Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Teşekkür ederim, size de yardım ederimAbi hayran kaldım ikinize de vallahi, heyecanla okudum. Hayırlı olsun OC'n![]()
Teşekkür ederim, size de yardım ederimAbi hayran kaldım ikinize de vallahi, heyecanla okudum. Hayırlı olsun OC'n![]()
Abi bende pentuim e6500 varTeşekkür ederim, size de yardım ederim![]()
Yapan var neden olmasın?Abi bende pentuim e6500 varstok fanıyla beraber hemde, overclocklanır diyosan overclocklayalım
![]()
4.0 a sabitleyip en iyi voltaj ayarını yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.
4.2GHz 75 derece
Bu video da söylenen şeyleri yaptım ve kendim sabit olarak 4.0 ghz'e çektim. 70 dereceyi bir kere bile görmedim stock fan ile. Böyle kullanıyorum.
Revdeisdou offset bazı yerlerde sıkıntı çıkarıyo demişti neden overdrive vermediniz bendekide gold sample bi 4.2 1.1375v deneyin derim hem sabit olmuş olur bu arada sizin silikon neymiş öyle ben golda seviniyordum4.2GHz 75 derece![]()
1.13 civarında bizimde. Bende offset kullanıyorum sıkıntı ne ki?Revdeisdou offset bazı yerlerde sıkıntı çıkarıyo demişti neden overdrive vermediniz bendekide gold sample bi 4.2 1.1375v deneyin derim hem sabit olmuş olur bu arada sizin silikon neymiş öyle ben golda seviniyordum![]()
Sıkıntısı mı var mı onu bile bilmiyorum ama bana Override önerildigi için bende söyleyim dedim1.13 civarında bizimde. Bende offset kullanıyorum sıkıntı ne ki?
Hocam konu ortalarında da söyledim, pek bilgim yok. Yazan olmadığı için konuya yazdım. Kandes benim 3100'e nasıl OC yaptıysa aynısını önerdim, gayet de güzel oldu. Override'nin ne olduğunu bilmem cahilliğim affola.Sıkıntısı mı var mı onu bile bilmiyorum ama bana Override önerildigi için bende söyleyim dedim
Kanka benim biosumda bu ekran yok, yani bios sürümünden mi bilmiyorum ama daha önce de bakmıştım ama böyle bir ekran yokYapan var neden olmasın?
Abi deme küçüğümPentium E6500 Stock Fan ile 4.52 GHZ Overclock Tecrübeleri
Hepinize merhaba. Bugün sabah overclock yapayım dedim. Arkadaş bana denemem için vermişti. Oyunlarda ayrıca darboğaz vardı bunun olmaması için daha çok denemek istedim. Anakartım P35 chipset olduğu için yapmaya başladım. Öncelikle sistem özelliklerim: Anakart: Gigabyte P35 DS3L İşlemci: Exper...www.technopat.net
![]()
Anladım belki anakart modeli farklıdır. Konu aç etiketle hallederiz.Kanka benim biosumda bu ekran yok, yani bios sürümünden mi bilmiyorum ama daha önce de bakmıştım ama böyle bir ekran yok
Şuan baktım ana kartımdan dolayıymışKanka benim biosumda bu ekran yok, yani bios sürümünden mi bilmiyorum ama daha önce de bakmıştım ama böyle bir ekran yok
Hocam bende forumda birinin yardımı ile öğrendim bende çok acemiyim Revdeisdou önerince dedim herhalde bi bildiği vardır ayrıntı sormamistim.Hocam konu ortalarında da söyledim, pek bilgim yok. Yazan olmadığı için konuya yazdım. Kandes benim 3100'e nasıl OC yaptıysa aynısını önerdim, gayet de güzel oldu. Override'nin ne olduğunu bilmem cahilliğim affola.