Neler Yeni

Ryzen 5 3600 Overclock konusunda yardım

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Abi bende pentuim e6500 var :) stok fanıyla beraber hemde, overclocklanır diyosan overclocklayalım :)
Yapan var neden olmasın?
Abi deme küçüğüm :)

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
4.0 a sabitleyip en iyi voltaj ayarını yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.

Bu video da söylenen şeyleri yaptım ve kendim sabit olarak 4.0 ghz'e çektim. 70 dereceyi bir kere bile görmedim stock fan ile. Böyle kullanıyorum.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Revdeisdou offset bazı yerlerde sıkıntı çıkarıyo demişti neden overdrive vermediniz bendekide gold sample bi 4.2 1.1375v deneyin derim hem sabit olmuş olur bu arada sizin silikon neymiş öyle ben golda seviniyordum :D
1.13 civarında bizimde. Bende offset kullanıyorum sıkıntı ne ki?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sıkıntısı mı var mı onu bile bilmiyorum ama bana Override önerildigi için bende söyleyim dedim
Hocam konu ortalarında da söyledim, pek bilgim yok. Yazan olmadığı için konuya yazdım. Kandes benim 3100'e nasıl OC yaptıysa aynısını önerdim, gayet de güzel oldu. Override'nin ne olduğunu bilmem cahilliğim affola.

zyxoN-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kaan Kılınç
Yapan var neden olmasın?
Abi deme küçüğüm :)
Kanka benim biosumda bu ekran yok, yani bios sürümünden mi bilmiyorum ama daha önce de bakmıştım ama böyle bir ekran yok

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kanka benim biosumda bu ekran yok, yani bios sürümünden mi bilmiyorum ama daha önce de bakmıştım ama böyle bir ekran yok
Anladım belki anakart modeli farklıdır. Konu aç etiketle hallederiz.

Dambıldor

80+ Silver
Hocam konu ortalarında da söyledim, pek bilgim yok. Yazan olmadığı için konuya yazdım. Kandes benim 3100'e nasıl OC yaptıysa aynısını önerdim, gayet de güzel oldu. Override'nin ne olduğunu bilmem cahilliğim affola.
Hocam bende forumda birinin yardımı ile öğrendim bende çok acemiyim Revdeisdou önerince dedim herhalde bi bildiği vardır ayrıntı sormamistim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,499
Üyeler
167,670
Son üye
ElvanC
Top Bottom