Ryzen 5 3600 Overclock konusunda yardım

Abi bende pentuim e6500 var :) stok fanıyla beraber hemde, overclocklanır diyosan overclocklayalım :)
Yapan var neden olmasın?
Abi deme küçüğüm :)

4.2GHz 75 derece :)
Revdeisdou offset bazı yerlerde sıkıntı çıkarıyo demişti neden overdrive vermediniz bendekide gold sample bi 4.2 1.1375v deneyin derim hem sabit olmuş olur bu arada sizin silikon neymiş öyle ben golda seviniyordum :D

Revdeisdou offset bazı yerlerde sıkıntı çıkarıyo demişti neden overdrive vermediniz bendekide gold sample bi 4.2 1.1375v deneyin derim hem sabit olmuş olur bu arada sizin silikon neymiş öyle ben golda seviniyordum :D
1.13 civarında bizimde. Bende offset kullanıyorum sıkıntı ne ki?

Sıkıntısı mı var mı onu bile bilmiyorum ama bana Override önerildigi için bende söyleyim dedim
Hocam konu ortalarında da söyledim, pek bilgim yok. Yazan olmadığı için konuya yazdım. Kandes benim 3100'e nasıl OC yaptıysa aynısını önerdim, gayet de güzel oldu. Override'nin ne olduğunu bilmem cahilliğim affola.

Yapan var neden olmasın?
Abi deme küçüğüm :)
Kanka benim biosumda bu ekran yok, yani bios sürümünden mi bilmiyorum ama daha önce de bakmıştım ama böyle bir ekran yok

Kanka benim biosumda bu ekran yok, yani bios sürümünden mi bilmiyorum ama daha önce de bakmıştım ama böyle bir ekran yok
Anladım belki anakart modeli farklıdır. Konu aç etiketle hallederiz.

Hocam konu ortalarında da söyledim, pek bilgim yok. Yazan olmadığı için konuya yazdım. Kandes benim 3100'e nasıl OC yaptıysa aynısını önerdim, gayet de güzel oldu. Override'nin ne olduğunu bilmem cahilliğim affola.
Hocam bende forumda birinin yardımı ile öğrendim bende çok acemiyim Revdeisdou önerince dedim herhalde bi bildiği vardır ayrıntı sormamistim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri