Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 2,798
Dediğini tam anlamadım ama şeyden bahsediyorsun herhalde 4.2 ile 1.1 ile çalışırsa 4.5 ghz içinde iyi olur daha az voltajda çalışır
oturduğum yer onemli değil. amerikada bile olsam o.c yapıcam ona!Hiçbir çekirdeği 100% ün altında çaliştirmadığı en düşük frekans önemli , çünkü bu ne kadar az ise ileri frekans içinde o kadar azdır
Post automatically merged:
Nerede oturuyorsun
Knk undervolt ve iyi bir soğutucu ile neden olmasın. İlerde 3070 ile kullanmak istiyorum belki.Ben olsam o işlemciye O.C yapmazdım malum ısınıyor çok güçlü olduğu için, bu nedenle de iyi bir soğutucuya ihtiyaç var.
EvetDediğini tam anlamadım ama şeyden bahsediyorsun herhalde 4.2 ile 1.1 ile çalışırsa 4.5 ghz içinde iyi olur daha az voltajda çalışır
Sen bilirsin.Knk undervolt ve iyi bir soğutucu ile neden olmasın. İlerde 3070 ile kullanmak istiyorum belki.
Yada daha fazla performans istiyorum
Evet
ryzen 5 3600ün stok voltajı 1.3750.Ben olsam o işlemciye O.C yapmazdım malum ısınıyor çok güçlü olduğu için, bu nedenle de iyi bir soğutucuya ihtiyaç var.
Anydesk şimdi baktım , tamam oluroturduğum yer onemli değil. amerikada bile olsam o.c yapıcam ona!
anydesk sağolsun
4600 belli oldumuryzen 5 4600ün stok voltajı 1.3750.
normalde olması gerektiğinden 0.2750 daha fazla.
ciddi bir rakam bu.
o yüzden ısınıyor.
aman yanlış demişim 3600*Anydesk şimdi baktım , tamam olur
4600 belli oldumu
amd belirlemiyor. anakart üreticileri belirliyor.Neden böyle bir şey yaptıktan sonra düzeltmediler acaba ?
AMD : çalışıyormu ?Neden böyle bir şey yaptıktan sonra düzeltmediler acaba ?
Evet mantıklıamd belirlemiyor. anakart üreticileri belirliyor.
amd işlemciyi yapıyor geçiyor. dokunmuyor diğer seylere.AMD : çalışıyormu ?
Kullanıcı : evet
AMD : tamam o zaman , öyle kalsın
Evet mantıklı
buradan benim 2019sus 3600 üm b450m s2h anakart ve t6 ultra ile 4250 mhz ve 4500 mhz deki sıcaklıklara bakabilirsinİyi bir hava veya sıvı soğutma ile gigabyte b450 m s2h üzerinde bu işlemciyi kaç GHz'e çıkartabilirim ?
(Ayrıca 300 TL ye hava soğutma önerirseniz sevinirim)