Çok korumaz ama alınabilirAkım korumalı priz ile kullanabilirsin aslında.
Sağlam bir şey alırsa bence iyi olur ama bütçe varsa GD600 falan alabilir o PSU'ı satıp.Çok korumaz ama alınabilir
Ekran kartı ne bilmiyorum ama inventusa da bakmadan geçme sonuçta kar zarar seninHediye
Olurda böylede kullanırsan sorun olmaz için rahat etmiyorsa birkaç ay sonra değiştirirsinPSU 'yu sonra değiştirsem olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mantıklı
İzlersin la zor iş değil bir sürü videosu var YT'dePylon 650 alırım ama kablolama yapamıyorum sıkıntımız o
Aynen bu akşam indirimi var alınabilirPylon 650 alırım ama kablolama yapamıyorum sıkıntımız o
O zaman bu sistemi alıyorum sonra birkaç ay (en fazla 1 yıl akım korumalı priz ile) kullandıktan sonra PSU 'yu satıp Pylon a geçiyorum?İzlersin la zor iş değil bir sürü videosu var YT'de
Bu akşam indirimi var alıyorsanız bu akşam alabilirsinizO zaman bu sistemi alıyorum sonra birkaç ay (en fazla 1 yıl akım korumalı priz ile) kullandıktan sonra PSU 'yu satıp Pylon a geçiyorum?
Evet mantıklı. 1660S üstü ile kullanılması önerilmeyen bir PSU. Akım korumalı priz ile idare edebilirsin sanırım. Sistem fazla yük altına da girmesin kullandığın sürede.O zaman bu sistemi alıyorum sonra birkaç ay (en fazla 1 yıl akım korumalı priz ile) kullandıktan sonra PSU 'yu satıp Pylon a geçiyorum?
yanlıs görmediysem 3 ünü vermiyor birini sectirtip veriyor dogru okuyunuz.Onda Kulaklık, Mouse ve klavye de vardı toplamda 1000TL olan
Bu sistem daha mantıklı birini veriyorsayanlıs görmediysem 3 ünü vermiyor birini sectirtip veriyor dogru okuyunuz.