ryzen 5 3600 sıvı soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar ryzen 5 3600 stok fanda kullanıyorum ekran kartım asus rx 5600 xt evo işlemci son zamanlar fazla ısınmaya başladı öyle ki uzun süre oyunda kalınca işlemci sıcaklık sınırını aşıp kendini kapatmaya başladı svı soğutucu almayı düşünüyorum öneriniz var mı ayrıca 120 lik mi 240 lık mı alayım soğutucu aldığımda mhz i 4200 e çekmek istiyorum en kısa sürede yanıtlarsanız sevinirim

3600 için sıvı soğutucu gereksiz harcama olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3600 için sıvı soğutucu gereksiz harcama olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
hocam peki ekran kartını değiştirmeden işlemciyi hangi modele yükseltebilirim dediğin gibi gereksiz bir harcama mı olur değiştirmeyi düşünmüyordum işlemciyi
bu soğutucuyu 5700X kadar rahatlıkla soğutacaktır.

5600 geçebilirsin.

bütçe varsa buda alınabilir. büyük bir kule tipi diğerine göre daha cüsseli anakartı komple kapatacaktır.

5600 geçebilirsin.

bütçe varsa buda alınabilir. büyük bir kule tipi diğerine göre daha cüsseli anakartı komple kapatacaktır.

5600 geçebilirsin.

hocam ekran kartımın darboğaz yapmayacağı maks işlemciyi nereden araştırabilirim
5600 ile 3600 arasında çok fark yok gibi

hocam ekran kartımın darboğaz yapmayacağı maks işlemciyi nereden araştırabilirim
5600 ile 3600 arasında çok fark yok gibi
5800x3d alınabilir. o kadar bütçe verilesiye kadar ddr5 sisteme geçmek daha mantıklı elindekileri satıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,351
Üyeler
185,078
Son üye
Donan2easy
Geri