R5 3600 stok soğutucu ile yük binerse 80-90 derecelere kadar çıkıyor. İşlemci sağlığı ve performans için iyi bir soğutucu fan almak şart.Ryzen5 in kendi soğutucusu ile en çok sıcaklığı nokta kaçtır acaba
yük derken aynı anda bir kaç oyun anlamındamı yoksa altta bir paltform açık olup oyun oynarken çokmu ısınırR5 3600 stok soğutucu ile yük binerse 80-90 derecelere kadar çıkıyor. İşlemci sağlığı ve performans için iyi bir soğutucu fan almak şart.
Konu açmıştım fakat Bende wraith prism var onunla bile 75 lere çıkıyor neden olabilir?R5 3600 stok soğutucu ile yük binerse 80-90 derecelere kadar çıkıyor. İşlemci sağlığı ve performans için iyi bir soğutucu fan almak şart.
Yük olarak nitelendirdiğim şey bir oyun açıp oynamak. Örneğin PUBG açtınız oynayacaksınız 2-3 saat sonra aşırı ısınma yapacaktır işlemciniz. 90 derecelere kadar çıktığını biliyorum stok fan ile. Bir de siz 8-9 saat oynarsanız bu işlemci birkaç aydan fazla dayanmaz size. Dikkatli olun. Yani kısacası R5 3600 için iyi bir işlemci fanı şart.yük derken aynı anda bir kaç oyun anlamındamı yoksa altta bir paltform açık olup oyun oynarken çokmu ısınır
veya saatlerce oynamak çok zarar verirmi 8 9 saatten bahsediyorum
Çok ısınan bir işlemci çünkü dostum. 75 derece normal merak etme. İşlemcinize zararı olmaz. Ama Wraith Prism ile bile böyle ise konu sahibi arkadaş stok fanı düşünsün artık.Konu açmıştım fakat Bende wraith prism var onunla bile 75 lere çıkıyor neden olabilir?
mecbur kıyıcaz bi 460 daha nerden çıkıcak para onuda bilmiyom vallahaYük olarak nitelendirdiğim şey bir oyun açıp oynamak. Örneğin PUBG açtınız oynayacaksınız 2-3 saat sonra aşırı ısınma yapacaktır işlemciniz. 90 derecelere kadar çıktığını biliyorum stok fan ile. Bir de siz 8-9 saat oynarsanız bu işlemci birkaç aydan fazla dayanmaz size. Dikkatli olun. Yani kısacası R5 3600 için iyi bir işlemci fanı şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok ısınan bir işlemci çünkü dostum. 75 derece normal merak etme. İşlemcinize zararı olmaz. Ama Wraith Prism ile bile böyle ise konu sahibi arkadaş stok fanı düşünsün artık.
Da nın videolarında böyle bir ısınma olmuyor tamamen aynı sistem ekstrası yada eksiği yok anlam veremedimYük olarak nitelendirdiğim şey bir oyun açıp oynamak. Örneğin PUBG açtınız oynayacaksınız 2-3 saat sonra aşırı ısınma yapacaktır işlemciniz. 90 derecelere kadar çıktığını biliyorum stok fan ile. Bir de siz 8-9 saat oynarsanız bu işlemci birkaç aydan fazla dayanmaz size. Dikkatli olun. Yani kısacası R5 3600 için iyi bir işlemci fanı şart.
Çok ısınan bir işlemci çünkü dostum. 75 derece normal merak etme. İşlemcinize zararı olmaz. Ama Wraith Prism ile bile böyle ise konu sahibi arkadaş stok fanı düşünsün artık.
knk kasanın modelini atabilirmisin bi bakimDa nın videolarında böyle bir ısınma olmuyor tamamen aynı sistem ekstrası yada eksiği yok anlam veremedim
Wraith Prism soğutucu kullanılıyordur dostum. İyi bak.Da nın videolarında böyle bir ısınma olmuyor tamamen aynı sistem ekstrası yada eksiği yok anlam veremedim
zaten başından kalkmadan değil 2 saatte bir kalkar 10 dk evde gezerimSaatler oyun sanada zarar verir.4 saatten fazla bakma.Hem kendin hem de işlemcin için.
460 verme dostum bu soğutucuyu al son derece iyi.mecbur kıyıcaz bi 460 daha nerden çıkıcak para onuda bilmiyom vallaha
Bende de wraith prism var konuyu açandan farklı kişiyim belirttim fakat gözünüzden kaçmış sanırımWraith Prism soğutucu kullanılıyordur dostum. İyi bak.