kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
AIDA64 Extreme yükle evet.
Hocam Small FFTs testi stabiliteyi daha çabuk anlamımıza yardımcı oluyor.
AIDA64 Extreme yükle evet.
4000 oması lazım ama fazlada olabilir unuttumNormal, voltaj ve frekansın ne?
O zaman socaklığın stok fanla 4.0 GHz ye göre iyi voltajın ne olduğunu bilmiyorsan büyük ihtimalle daha düşürebilir çünkü kendin ayarlamamışsındır voltajı bilmiyorsan. Daha da soğuk çalışabilir işlemci4000 oması lazım ama fazlada olabilir unuttum
Arkadaşa yardım etsene, işim var şu an .Hocam Small FFTs testi stabiliteyi daha çabuk anlamımıza yardımcı oluyor.
Arkadaşa yardım etsene, işim var şu an .
Voltaj düşürülecek.
1.200 civarı olması lazım sankiO zaman socaklığın stok fanla 4.0 GHz ye göre iyi voltajın ne olduğunu bilmiyorsan büyük ihtimalle daha düşürebilir çünkü kendin ayarlamamışsındır voltajı bilmiyorsan. Daha da soğuk çalışabilir işlemci
1.3V çekiyor galibaArkadaşa yardım etsene, işim var şu an .
Voltaj düşürülecek.
Arkadaşa yardım etsene, işim var şu an .
Voltaj düşürülecek.
1.3V çekiyor galiba
Ben olsam 1.050 denerdim voltajı 4.0 GHz çok yüksek olasılıkla o voltajda çalışır. Veya bence en mantıklısı 1.1 Voltajda 4.2 GHz dene hem frekansın yükselmiş olur hem voltajın düşmüş olur. Ben anlam veremedim stok fanla 1.2 Voltajla 55 derece çok soğuk kasan ne?1.200 civarı olması lazım sanki
Bir dakikaArtık işim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aida64 testi yaparken CPU-Z programının SS'ini at.
Yüksek işte.1.3V çekiyor galiba
power boost vk-g2052s buBen olsam 1.050 denerdim voltajı 4.0 GHz çok yüksek olasılıkla o voltajda çalışır. Veya bence en mantıklısı 1.1 Voltajda 4.2 GHz dene hem frekansın yükselmiş olur hem voltajın düşmüş olur. Ben anlam veremedim stok fanla 1.2 Voltajla 55 derece çok soğuk kasan ne?
Yüksek işte.
1.1 V'da dene bakalım 4.2 GHz'i.