- Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi aidada nasıl test yapıcam acaba4.2 GHz'da 1.45V ile stabiliteyi anca bulan adama 1.3V yüksek de bak bakalım sana ne yapıyor?
şimdi aidada nasıl test yapıcam acaba4.2 GHz'da 1.45V ile stabiliteyi anca bulan adama 1.3V yüksek de bak bakalım sana ne yapıyor?
Öyle bir şey mi demiş, görmedim .4.2 GHz'da 1.45V ile stabiliteyi anca bulan adama 1.3V yüksek de bak bakalım sana ne yapıyor?
işlemciyi alalı 2.5-3 ay olduÖyle bir şey mi demiş, görmedim .
2020 model mi onu anlamaya çalışıyorum.
O kasada öyle sıcaklıklar imkiansız gibi bir şey önu tamamen cam ön taraftaki fanlar içeriye hava çekemiyor çok şanslısın ama böyle bir konuda nasıl şanslı olabiliyorsun onu bilmiyorumpower boost vk-g2052s bu
Araçlara bas araçlarda Sistem karalılık testi var oAlıntıyı görüntüleKarşılaştırmalı teste bascam galiba
bence yanılıyorsun gayet memunum hiç bir bileşenim çok ısınmıyorO kasada öyle sıcaklıklar imkiansız gibi bir şey önu tamamen cam ön taraftaki fanlar içeriye hava çekemiyor çok şanslısın ama böyle bir konuda nasıl şanslı olabiliyorsun onu bilmiyorum
Alıntıyı görüntüleKarşılaştırmalı teste bascam galiba
Öyle bir şey mi demiş, görmedim .
2020 model mi onu anlamaya çalışıyorum.
Araçlar kısmından sistem stabilite testini seçicen.
Yanlış yazmışım zaten kasanın ismini internete o kadar uzun ki adı kasanın şimdi bidaha baktım önü full cam değilmiş pardonbence yanılıyorsun gayet memunum hiç bir bileşenim çok ısınmıyor
sıcaklıkta 95 derece idi
sıcaklıkta 95 derece idi