RTX 3000 bu yaz çıkacak deniyor ampere kartlar şuan bildiği bir şey RT çekirdekleri 4 kat daha iyi olacağı ve 3080 Ti'nın güç tüketiminin dalga geçer gibi 230W olması.2021 yazımı yoksa bu yazmı v
3000 i en az 7000k bekliyorum benRTX 3000 bu yaz çıkacak deniyor ampere kartlar şuan bildiği bir şey RT çekirdekleri 4 kat daha iyi olacağı ve 3080 Ti'nın güç tüketiminin dalga geçer gibi 230W olması.![]()
Çıksın bi bakalım sonra cevaplarızCevaplarmisiniz çok merak ettim ona göre anakart seçimimi gözden geçireceğim
o kadar da değil tabi salgın daha da beter olmazsa yani NVIDIA intel gibi değil fiyatını haketmeyen kart satmaz her kartının bir güzelliği alınabilirliği var.3000 i en az 7000k bekliyorum ben
ıntel batışa geçiyor eger yenı ıslemcılerı ucuz olmazsa elveda ıntelo kadar da değil tabi salgın daha da beter olmazsa yani Nvidia Intel gibi değil fiyatını haketmeyen kart satmaz her kartının bir güzelliği alınabilirliği var.RTX 2060 ve 2080 Ti harici super olmayan RTX 20 kartlar ve 1650 ve öncesi hariç.
Sistemimi iptal ettim beklicem sonunda ikna ettin beniRTX 3000 bu yaz çıkacak deniyor ampere kartlar şuan bildiği bir şey RT çekirdekleri 4 kat daha iyi olacağı ve 3080 Ti'nın güç tüketiminin dalga geçer gibi 230W olması.![]()