nedir peki sizce ona göre bir hamle yapayım5600 bakabilirsin ama bence senın sorunun işlemci değil.
nedir peki sizce ona göre bir hamle yapayım
Msi afterburner ile oyunda kontrol yaparmisiniz? Virüs olabilir,ram az geliyor olabilir,oyun hdd'ye kurulu ise ondan olabilir,sıcaklık değerlerinden olabilir. Yani bir çok neden var bu tarz sorunlarınnedir peki sizce ona göre bir hamle yapayım
stok sogutucum var evet sıcaklıklar yüksekStok soğutucu mu kullanıyorsunuz, oyun esnasında sıcaklıklar nasıl?
programı kurdugum zaman sıcaklık 51 çıktıMsi afterburner ile oyunda kontrol yaparmisiniz? Virüs olabilir,ram az geliyor olabilir,oyun hdd'ye kurulu ise ondan olabilir,sıcaklık değerlerinden olabilir. Yani bir çok neden var bu tarz sorunların
O işlemci ve ekran kartı genel olarak uyumlu. Sıcaklıklar yükseldikçe işlemci frekans düşürüyor olabilir. Afterburner ile oyunda işlemci frekansını takip edin. Frekans düşüyorsa işlemci soğutucu değiştirebilirsiniz.stok sogutucum var evet sıcaklıklar yüksek
Bu pc ile cok rahat oynuyordum 165 hz monitörüm vardı 1 ay once 280 hz monitöre geçtım o günden beri böyle aşırı takılma donma kasma varO işlemci ve ekran kartı genel olarak uyumlu. Sıcaklıklar yükseldikçe işlemci frekans düşürüyor olabilir. Afterburner ile oyunda işlemci frekansını takip edin. Frekans düşüyorsa işlemci soğutucu değiştirebilirsiniz.
280Hz ekrandan tam performans alabilmek için 280 FPS ve üstünü alabilmeniz lazım. Hangi oyunları oynuyorsunuz genel olarak?Bu pc ile cok rahat oynuyordum 165 hz monitörüm vardı 1 ay once 280 hz monitöre geçtım o günden beri böyle aşırı takılma donma kasma var
bir fotograf gönderdım bakabilir misinizMsi afterburner ile oyunda kontrol yaparmisiniz? Virüs olabilir,ram az geliyor olabilir,oyun hdd'ye kurulu ise ondan olabilir,sıcaklık değerlerinden olabilir. Yani bir çok neden var bu tarz sorunların