Ryzen 5 3600 yerine işlemci

brockk

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar ryzen 5 3600 işlemcim var ve ekran kartım 2060 ama oyunlarda cok kasma aşırı takılma olluyor bunun yerıne hangi işlemciyi almalıyım

5600 bakabilirsin ama bence senın sorunun işlemci değil.

nedir peki sizce ona göre bir hamle yapayım
Msi afterburner ile oyunda kontrol yaparmisiniz? Virüs olabilir,ram az geliyor olabilir,oyun hdd'ye kurulu ise ondan olabilir,sıcaklık değerlerinden olabilir. Yani bir çok neden var bu tarz sorunların

Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz, oyun esnasında sıcaklıklar nasıl?

ben r5 3600 ile rx6700 kullanıyorum her oyunda fpsler çok yüksek senin sıcaklık sorunun var galiba.

Msi afterburner ile oyunda kontrol yaparmisiniz? Virüs olabilir,ram az geliyor olabilir,oyun hdd'ye kurulu ise ondan olabilir,sıcaklık değerlerinden olabilir. Yani bir çok neden var bu tarz sorunların
programı kurdugum zaman sıcaklık 51 çıktı

stok sogutucum var evet sıcaklıklar yüksek
O işlemci ve ekran kartı genel olarak uyumlu. Sıcaklıklar yükseldikçe işlemci frekans düşürüyor olabilir. Afterburner ile oyunda işlemci frekansını takip edin. Frekans düşüyorsa işlemci soğutucu değiştirebilirsiniz.

O işlemci ve ekran kartı genel olarak uyumlu. Sıcaklıklar yükseldikçe işlemci frekans düşürüyor olabilir. Afterburner ile oyunda işlemci frekansını takip edin. Frekans düşüyorsa işlemci soğutucu değiştirebilirsiniz.
Bu pc ile cok rahat oynuyordum 165 hz monitörüm vardı 1 ay once 280 hz monitöre geçtım o günden beri böyle aşırı takılma donma kasma var

Bu pc ile cok rahat oynuyordum 165 hz monitörüm vardı 1 ay once 280 hz monitöre geçtım o günden beri böyle aşırı takılma donma kasma var
280Hz ekrandan tam performans alabilmek için 280 FPS ve üstünü alabilmeniz lazım. Hangi oyunları oynuyorsunuz genel olarak?

bir fotograf gönderdım bakabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri