Yüksek ihtimal bir bug mevcut, BIOS güncellemelerinizi kontrol edin.Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Ben BIOS'a girince kaydedemiyorum BIOS u sıfırlama durumunda kalıyorum peki bunun çözümünü biliyormusunuz
Evet.BIOS güncellememi anakartımın sitesi üzerindenmi bakacağım?
Peki boşta gezerken 50 veya 60 derece olması normalmiOnu otomatik yapıyor ve ısıyı dert etmeye gerek yok, çünkü ısı değerleri uygun olduğu zaman otomatik değer yükseltimi gerçekleşir ve yükseltme sonrası ısınma gerçekleşiyor ise yükseltilen değerler düşürülür. Bir problem yok.
!!! KONU BAŞLIĞINI DÜZENLEMENİZ LAZIM!!!Şuan Ryzen 3600 kullanıyorum ve normalde 3.6 Ghz de çalışması lazım ama görev yöneticisinde 3.9 3.8 hatta bazen 4 e kadar çıkıyor baya ısınıyor bunun nedeni ne olabilir
Normal ama şöyle normal, yükte 90-100 derecelere fırlamıyor ise.Peki boşta gezerken 50 veya 60 derece olması normalmi
Bunun nedeni şudur : bios dan boost yapmışsındır yada sen deilde toplattıgın pcci yada internet sitesinden gelmeden önce olmuş olabilir bi zararı yoktur sisteme sadece uzun ömürlü değilde 3 sene yerine 2 sene kullanırsın ömrü eskir biraz bi nevi overclock yapmış işine yaradıysa beğenirmisin lütfenŞuan Ryzen 3600 kullanıyorum ve normalde 3.6 Ghz de çalışması lazım ama görev yöneticisinde 3.9 3.8 hatta bazen 4 e kadar çıkıyor baya ısınıyor bunun nedeni ne olabilir