Neler Yeni

Ryzen 5 3600X ve RTX 2060 Oyun Testleri

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
Merhabalar arkadaşlar.
Konu başlığında yazmış olduğum donanımlara sahibim. Yapmış olduğum birkaç testi sizlerle paylaşmak istedim.
Sistemim hakkında yapmamı tavsiye istediğiniz geliştirmeler olursa yazmanızı rica ederim. (Kasa veya fan geliştirmeleri)

Bütün parçalarımı YouTube videolarımın açıklama kısmında görebilirsiniz.

Cümleten iyi bayramlar :)

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Elines saglik

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sana da iyi bayramlar.
KOBRA NECDET.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İlhan tenikeci
hocam aynı benim istediğim sistem ne zaman ne kadara sahip oldun acaba önerirmisin şuan alayımmı bu sistemi donanım arşivi sisteminin işlemcisi X olanı galiba

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı benim istediğim sistem ne zaman ne kadara sahip oldun acaba önerirmisin şuan alayımmı bu sistemi donanım arşivi sisteminin işlemcisi X olanı galiba
Merhabalar,

Evet tek farkı 3600x işlemcili olan modeldir. Açıkcası ekran kartı biraz ısınıyor ama MSI bir ekran kartı. Testlerinide dikkatli inceleyip analiz etmeni isterim. Bana kalırsa tek sorun sadece kasanın ön tarafının mesh olmaması. Mesh olsa daha az sıcaklıklara erişeceğini düşünüyorum. Genel olarak kasamdan memnunum. Şuan için kafamda 2 farklı geliştirme var kasayı değiştirmek. Buna psikoloji olarakta kendimi odaklamış olabilirim. Birde daha iyi olması için işlemci soğutucusu almak

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhabalar,

Evet tek farkı 3600x işlemcili olan modeldir. Açıkcası ekran kartı biraz ısınıyor ama MSI bir ekran kartı. Testlerinide dikkatli inceleyip analiz etmeni isterim. Bana kalırsa tek sorun sadece kasanın ön tarafının mesh olmaması. Mesh olsa daha az sıcaklıklara erişeceğini düşünüyorum. Genel olarak kasamdan memnunum. Şuan için kafamda 2 farklı geliştirme var kasayı değiştirmek. Buna psikoloji olarakta kendimi odaklamış olabilirim. Birde daha iyi olması için işlemci soğutucusu almak
Doğru diyorsunuz 80 dereceye kadar çıkmış, yüksek sayılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İlhan tenikeci
Merhabalar,

Kasa değişimi ve soğutucuyla tam takır bir sistem olur mu diyorsun hocam yoksa imkanın varsa farklı bi ekran kartı mı al dersin ben hiç anlamadığımdan soruyorum kusura hakma tek amacım uzun ömürlü ve pubg cs go valorant gibi oyunları oynayıp ileride ufak ufak yayın yapmak

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Kasa değişimi ve soğutucuyla tam takır bir sistem olur mu diyorsun hocam yoksa imkanın varsa farklı bi ekran kartı mı al dersin ben hiç anlamadığımdan soruyorum kusura hakma tek amacım uzun ömürlü ve PUBG cs go valorant gibi oyunları oynayıp ileride ufak ufak yayın yapmak
Dostum o sistem iyi bir kasa ve güzel bir soğutucu ile canavar olur. Sen sakın aksini düşünme :)

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
Kasa değişimi ve soğutucuyla tam takır bir sistem olur mu diyorsun hocam yoksa imkanın varsa farklı bi ekran kartı mı al dersin ben hiç anlamadığımdan soruyorum kusura hakma tek amacım uzun ömürlü ve PUBG cs go valorant gibi oyunları oynayıp ileride ufak ufak yayın yapmak
Açıkcası oyun ve yayın konusunda üzmeyeceğini düşünüyorum bende aynı amaç için aldım kasayı. Sadece mesh bir kasa ve iyi bir işlemci soğutucusu ile muadillerine göre çok daha iyi marka fiyat performans olacağını düşünüyorum. Tabi açıkcası bir fiyat ödeyeceksiniz mesuliyet almak istemem açıkcası ama dediğim gibi yine olsa yine bu sistemi alırdım. Tek gördüğüm sıkıntı kasa. Bu kasanın ön yüzeyinde hava alacak çok dar bir alan var. Youtube'de kutu açılışı yaptım izlersen kasanın o detayını gösteriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İlhan tenikeci
Açıkcası oyun ve yayın konusunda üzmeyeceğini düşünüyorum bende aynı amaç için aldım kasayı. Sadece mesh bir kasa ve iyi bir işlemci soğutucusu ile muadillerine göre çok daha iyi marka fiyat performans olacağını düşünüyorum. Tabi açıkcası bir fiyat ödeyeceksiniz mesuliyet almak istemem açıkcası ama dediğim gibi yine olsa yine bu sistemi alırdım. Tek gördüğüm sıkıntı kasa. Bu kasanın ön yüzeyinde hava alacak çok dar bir alan var. Youtube'de kutu açılışı yaptım izlersen kasanın o detayını gösteriyorum
Evet izledim hocam videoları abonede oldum inan ben anlamıyorum kullanmayalı pc çok yıl oldu düz kullanıcıyım bir haftadır bakıyorum çok sistem var ama en aklıma yatan sistem buydu özel olmazsa şuanki kurla ne kadara almam lazım sana ne kadara geldi bide son olarak videonda monitörünü aoc gördüm benim düşündüğüm 24g2u modeli yoksa sende onu mu tercih ettin son olarak onuda öğrenebilir miyim ☺️

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
Evet izledim hocam videoları abonede oldum inan ben anlamıyorum kullanmayalı PC çok yıl oldu düz kullanıcıyım bir haftadır bakıyorum çok sistem var ama en aklıma yatan sistem buydu özel olmazsa şuanki kurla ne kadara almam lazım sana ne kadara geldi bide son olarak videonda monitörünü aoc gördüm benim düşündüğüm 24g2u modeli yoksa sende onu mu tercih ettin son olarak onuda öğrenebilir miyim ☺
Valla aynı kaderi paylaşmışız bende uzun süredir pcler ile muhabbeti kesmiştim :) Sonra bu kasayı aldım geçen ayın 24'ünde siparişimi vermiştim 6650 TL'ydi. Şuan baktım sistemede stok bulunmamakta yasaktan sonra tekrar takip et derim sana 3600 modeli olursada alabilirsin 3600x ile arasında pek fark bulunmuyor. Evet monitörüm 24G2U yakın zamanda bu monitörle ilgili videoda çekmeyi planlıyorum. Gayet memnun olduğum bir monitör. İnan Cs'de beceriksiz biriydim bu ekipmanlar ile keyif almaya başladım diyebilirim :) Her geçen gün dahada ısınıyorsun parçalara. Abone olduğun içinde çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,575
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom