Neler Yeni

Yardım Ryzen 5 4500 2060Super Düşük Fps

erolorhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erol Orhan
Arkadaşlar sistemim
Ryzen 5 4500
Nvidia 2060 Super
16Gb 2666mhz ram
500 gb ssd
500W Power
Bu sistem ile çoğu oyunda düşük fps alıyorum Squad oyununu en düşükte oynayamıyorum bile fps sürekli düşüyor düşük sistem isteyen the forestta bile en düşük ayarlarda 50 60 fps alıyorum sebebi nedir sizce işlemciden kaynaklımı oluyor lütfen yardım edin

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Arkadaşlar sistemim
Ryzen 5 4500
Nvidia 2060 Super
16Gb 2666mhz ram
500 gb ssd
500W Power
Bu sistem ile çoğu oyunda düşük fps alıyorum Squad oyununu en düşükte oynayamıyorum bile fps sürekli düşüyor düşük sistem isteyen the forestta bile en düşük ayarlarda 50 60 fps alıyorum sebebi nedir sizce işlemciden kaynaklımı oluyor lütfen yardım edin
Monitörün kaç hz

Strangersupuk

80+ Bronze
Driverların güncel mi kontrol et, işlemcin için amd radeon yazılımını kur ve güç ayarlarından AMD Balanced modunu seç, Biostan power saving mode açıksa kapat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
işlemci zayıf kalmış, o gpu neredeyse rx 6600 gücünde, 5600 anca kurtarır

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
forest optimizasyon çöpü bi oyun squadi oynamadigim icin bilmiyorum başka hangi oyunlarda sorunun var

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Kanka monitörle ne alakası var fps düşük diyorum
Canım arkadaşım monitör 60 hz ise istediğin kadar yüksek fps alabilcek sistemin olsun msi afteri açtığında max 60 hz gösteriyor üst olmaz ayrıca 4500 işlemcisini sana birisi önerdi sanırım öyleyse o kişi pc den zerre anlamıyor 2060 r5 3600 den aşağısı hakaret benim gözümde

erolorhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erol Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forest optimizasyon çöpü bi oyun squadi oynamadigim icin bilmiyorum başka hangi oyunlarda sorunun var
vallahi black desert indiriyorum şuan bide onda deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım arkadaşım monitör 60 hz ise istediğin kadar yüksek fps alabilcek sistemin olsun msi afteri açtığında max 60 hz gösteriyor üst olmaz ayrıca 4500 işlemcisini sana birisi önerdi sanırım öyleyse o kişi pc den zerre anlamıyor 2060 r5 3600 den aşağısı hakaret benim gözümde
Kanka biliyorum onu mesele 60 fps almak değil alamıyorum bile 60 fpsi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driverların güncel mi kontrol et, işlemcin için amd radeon yazılımını kur ve güç ayarlarından AMD Balanced modunu seç, Biostan power saving mode açıksa kapat.
reis bana herhangi biryerden yardımcı olma şansın varmı pek anlamıyorumda biostan falan

erolorhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erol Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka daha yeni foresta girdim gpu kullanımı 99 cpu kullanımı 20 lerce idi darboğazda yok 25 fps alıyordum uçakta niye böyle bu ya

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Arkadaşlar sistemim
Ryzen 5 4500
Nvidia 2060 Super
16Gb 2666mhz ram
500 gb ssd
500W Power
Ram dual mi? Yoksa single mi?

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU
Hocam o sistem ile forestta 25 fps almanın hiçbir açıklaması olamaz. Bilgisayarın performans modunda olmasa dahi, tek channel ram kullansan bile ne olursa olsun forestta 25 fps alamazsın. Driver ile ilgili bir problem yoksa muhtemelen donanımla ilgili bir sorun vardır. En basit yöntem ile bilgisayarını formatlayıp sıfırdan temiz driverlarla bir kurulum yap. Hala sorun çözülmediyse muhtemelen donanımsal bir sorundur. Garantisi varsa servise yolla yoksa da bir bilgisayarcıya götürebilirsin.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
yusuf ecer
Kanka daha yeni foresta girdim gpu kullanımı 99 cpu kullanımı 20 lerce idi darboğazda yok 25 fps alıyordum uçakta niye böyle bu ya
İmzamdaki sistemle aglayarak oynadım oyunu :'))

erolorhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erol Orhan
Hocam o sistem ile forestta 25 fps almanın hiçbir açıklaması olamaz. Bilgisayarın performans modunda olmasa dahi, tek channel ram kullansan bile ne olursa olsun forestta 25 fps alamazsın. Driver ile ilgili bir problem yoksa muhtemelen donanımla ilgili bir sorun vardır. En basit yöntem ile bilgisayarını formatlayıp sıfırdan temiz driverlarla bir kurulum yap. Hala sorun çözülmediyse muhtemelen donanımsal bir sorundur. Garantisi varsa servise yolla yoksa da bir bilgisayarcıya götürebilirsin.
oyun oynarken bir şey farkettim benim monitörde hdmı girişi yok vga dönüştürücü ile bağladım gedorce experience fps değerlerini açtığım zaman görüntü oluşturma gecikme oranı diye bir değer var o yüzde 250 lelere çıkıyor ve fpsim o zaman 20 30 lara düşüyor monitörden kaynaklımı oluyor sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--
Top Bottom