Neler Yeni

Yardım Ryzen 5 4500 2060Super Düşük Fps

Strangersupuk

80+ Bronze
oyun oynarken bir şey farkettim benim monitörde hdmı girişi yok vga dönüştürücü ile bağladım gedorce experience fps değerlerini açtığım zaman görüntü oluşturma gecikme oranı diye bir değer var o yüzde 250 lelere çıkıyor ve fpsim o zaman 20 30 lara düşüyor monitörden kaynaklımı oluyor sizce
Hayır bende uzun süre dönüştürücü ile kullandım böyle bir problem yaşamadım, Muhtemelen ekran kartı driverlarında sorun var, DDU ile Ekran kartı driverlerını tamamen temizleyip nvidia yazılımıyla temiz bir driver kurulumu yap. Olmazsa Biostan güç ayarlarına bakarız sorun değil yardımcı olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada forest oynamadığım için bilmiyorum ancak bu sistem ile güncel oyunları Orta ayarlarda dahi oynayabiliyor olman lazım, Optimizasyon problemi denilerek konu kapatılamaz, Kaldı ki Cyberpunk bile optimizasyon problemli denmesine rağmen oyunun çıktığı gün 1050ti ekran kartım ile akıcı bir şekilde oynadım.

erolorhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erol Orhan
Hayır bende uzun süre dönüştürücü ile kullandım böyle bir problem yaşamadım, Muhtemelen ekran kartı driverlarında sorun var, DDU ile Ekran kartı driverlerını tamamen temizleyip nvidia yazılımıyla temiz bir driver kurulumu yap. Olmazsa Biostan güç ayarlarına bakarız sorun değil yardımcı olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada forest oynamadığım için bilmiyorum ancak bu sistem ile güncel oyunları Orta ayarlarda dahi oynayabiliyor olman lazım, Optimizasyon problemi denilerek konu kapatılamaz, Kaldı ki Cyberpunk bile optimizasyon problemli denmesine rağmen oyunun çıktığı gün 1050ti ekran kartım ile akıcı bir şekilde oynadım.
Kaldırıyorum o zaman driverları DDU ile

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Virüs olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız öztürk
Ram erini değiştir 3200 mhz yeterli olur işlemci over clock veya değişim yapılabilir değişim halınde ryzen 5 5600 yeterli olur amd nin yazılımını kurup modu performans olarak ayarlayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--
Top Bottom