Poyraz Emirhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
BU İŞLEMCİ İLE RTX 3060 MSI VENTUS DARBOĞAZ VEYA BAŞKA BİR SIKINTI OLUR MU
BU İŞLEMCİ İLE RTX 3060 MSI VENTUS DARBOĞAZ VEYA BAŞKA BİR SIKINTI OLUR MU
darboğaz olur işlemciyi r5 5500 ya da 5600 e upgrade edereseniz daha iyi olurBU İŞLEMCİ İLE RTX 3060 MSI VENTUS DARBOĞAZ VEYA BAŞKA BİR SIKINTI OLUR MU
hiç mi iş yapmazdarboğaz olur işlemciyi r5 5500 ya da 5600 e upgrade edereseniz daha iyi olur
tabii ki yapar kullanırsınız belli bir süre benim bilgisayarımda bundan daha büyük bir darboğaz var ama kullanma engel değil oyunlarda fps ler işlemcinin performansına bağlı kalıyor o yüzden ekran kartından tam verim alamıyosunuz o kadar. yoksa sıkıntısız bir şekilde düşük ayarlarda her oyunu açarhiç mi iş yapmaz
fps düşüklüğü mü olur yoksa grafikler mi kötüleşirtabii ki yapar kullanırsınız belli bir süre benim bilgisayarımda bundan daha büyük bir darboğaz var ama kullanma engel değil oyunlarda fps ler işlemcinin performansına bağlı kalıyor o yüzden ekran kartından tam verim alamıyosunuz o kadar. yoksa sıkıntısız bir şekilde düşük ayarlarda her oyunu açar
grafikleri yükselterek oynarsın ama fps düşer sendeki darboğaz benimki kadar aşırı değil 5600 işlemci ve o ekran kartı ile 200fps aldığını düşün. aynı grafik ayarında 4600g ile 150 belki 130 falan alırsınfps düşüklüğü mü olur yoksa grafikler mi kötüleşir
o sitelerin verileri doğru değil attığım videoyu incele benlik bir sorun olmaz dersen devam et ama sana tavsiyem r5 5600 almanbaktım darboğaz hesaplama sitesinden yüzde 12 oluyor yani fps düşer çok az demi grafiklerle alakası yok
Valla hacı 5 10 fps düşüklüğü umrumda olmaz eğer sorun buysa sıkıntı değilo sitelerin verileri doğru değil attığım videoyu incele benlik bir sorun olmaz dersen devam et ama sana tavsiyem r5 5600 alman
o siteler pek işe yaramıyor r5 4600g ve rtx3060 ile rahatlıkla oyun oynarsın ama ileride işlemciyi yükseltmeyi düşünbaktım darboğaz hesaplama sitesinden yüzde 12 oluyor yani fps düşer çok az demi grafiklerle alakası yok
3060 için minimum 5500 lazımBU İŞLEMCİ İLE RTX 3060 MSI VENTUS DARBOĞAZ VEYA BAŞKA BİR SIKINTI OLUR MU
oyununa göre fpsler değişicek. valorant cs gibi işlemci tabanlı oyunlarda farkı anlayacaksın ama herhangi bir hikayeli oyunda sıkıntı çekmessinValla hacı 5 10 fps düşüklüğü umrumda olmaz eğer sorun buysa sıkıntı değil